CELEBRITIES

6 τρελές φήμες για τους διάσημους (που ίσως πιστεύεις ακόμα)

© 2023 Jordan Strauss/Invision/AP Images

Πήγε ο Will Smith με τον Duane Martin; Αυτό είναι το ζήτημα που απασχολεί το Hollywood τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Brother Bilaal, που περιγράφει τον εαυτό του ως πρώην βοηθό του Will Smith, είπε ότι μπήκε σε ένα καμαρίνι και είδε τον Will Smith να κάνει σεξ με τον επίσης ηθοποιό, Duane Martin, σε μία συνέντευξη που έχει γίνει viral. Οι τρελές φήμες για τους διάσημους είναι πάντα μία εγγύηση για virality.

Ο Bilaal είπε ότι είχε δει τον Will Smith με τον Duane Martin να κάνουν σεξ στο καμαρίνι του πρώτου, ο Will Smith αρνήθηκε τις φήμες, η Jada Pinkett Smith (με την οποία χώρισαν αλλά παραμένουν παντρεμένοι), είπε ότι σκέφτονται να απαντήσουν και διά της νομικής οδού στη φήμη, ενώ ο Duane Martin δεν σκοπεύει να μιλήσει δημόσια για το θέμα, γιατί δεν θέλει να «δώσει έκταση σε γελοίες φήμες με μία απάντηση», όπως είπαν πηγές κοντά του στο TMZ. Τι τα θες όμως, οι φήμες είναι φήμες και όσο πιο τρελές είναι, τόσο «κολλάνε» πάνω στους ανθρώπους.  Απόδειξη είναι οι 6 τρελές φήμες για τους διάσημους που θα δεις πιο κάτω, που παρόλο που έχουν καταρριφθεί, αντέχουν μέχρι σήμερα.

Ο Walt Disney έχει καταψυχθεί

 

Ο Walt Disney ήταν ένας δημιουργικός τύπος, αλλά μπορεί ακόμα κι εκείνος να μην μπορούσε να φανταστεί ότι ο θάνατός του θα προκαλούσε μία φήμη που θα άντεχε στον χρόνο όσο και οι ταινίες του.

Κανένας δεν ξέρει από πού ξεκίνησε αυτή η φήμη ότι ο Walt Disney έχει καταψυχθεί και περιμένει κάποια νέα τεχνολογία να τον «αφυπνίσει», αλλά η πρώτη φορά που καταγράφηκε ήταν σε ένα γαλλικό περιοδικό του 1969, στο οποίο ένα στέλεχος της Disney κατηγορούσε για κουτσομπολιό κάποιους καλλιτέχνες των studio που εξάπλωσαν τη φήμη.

Και ναι, μπορεί αυτή να ήταν η επιθυμία του Walt Disney, όπως επιμένουν τα μέλη της Cryonics Society της Καλιφόρνια, αλλά το πιστοποιητικό θανάτου του Walt Disney είναι σαφές: Αποτεφρώθηκε στο Forest Lawn Memorial Park.

H Beyoncé προσποιήθηκε την πρώτη της εγκυμοσύνη

© 2023 Andrew Harnik, File/AP Images

Ο μύθος ξεκίνησε απλά και μόνο επειδή η Beyoncé κάθισε. Ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί το 2011 η Beyoncé ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Sunday Night της Αυστραλίας. Κάθισε για να απαντήσει στις ερωτήσεις και η κοιλιά της «δίπλωσε» με έναν τρόπο που έμοιαζε αφύσικος.

Τι κι αν η Beyoncé προσπάθησε να αντικρούσει τις φήμες ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και δεν ήταν έγκυος ποτέ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που την δείχνουν σαφέστατα έγκυο αργότερα, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι αυτές είχαν υποστεί επεξεργασία και δεν την πίστεψαν. Υπάρχουν και χειρότερες θεωρίες συνωμοσίας για εκείνη βέβαια, κάποιοι θεωρούν ότι πέθανε το 2000 και την αντικατέστησε ένας κλώνος. Γι’ αυτό σού λέω, υπάρχουν και χειρότερα.

Ο Paul McCartney είναι νεκρός

© 2023 David Richard/AP Images

Στη λογική του η Beyoncé είναι κλώνος, σου παρουσιάζω και αυτόν τον μύθο που θέλει τον Paul McCartney να έχει πεθάνει από το 1967 σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Σύμφωνα με το Rolling Stone, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός το 1969 είχε ρίξει λάδι στη φωτιά όταν έδωσε τον λόγο σε έναν ακροατή που ισχυρίστηκε ότι είχε στοιχεία για το θέμα -μεταξύ των οποίων κάποιο τραγούδι που αν το έπαιζες ανάποδα άφηνε υπόννοιες πώς κάποιος έχει πεθάνει. Κάπως έτσι οι fans έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ο McCartney είχε πεθάνει και οι Beatles τον αντικατέστησαν κρυφά με κάποιο ορφανό παιδί.

Αν δεν κάνει δημόσια DNA test ο Paul McCartney δεν θα υπήρχε τρόπος να διαψευστεί η φήμη, αλλά κάτι μου λέει ότι ο «αντικαταστάτης» του κάποια στιγμή θα «έσπαγε» από το 1960 μέχρι σήμερα και θα ήθελε να ζήσει ως ο εαυτός του, λέγοντάς μας την αλήθεια. Τι, όχι;

Η Jennifer Lopez έχει ασφαλίσει τα οπίσθιά της

τρελές φήμες για διάσημους © 2023 Jordan Strauss/Invision/AP Images

Όταν η Jennifer Lopez έγινε pop star, ο κόσμος δεν σταματούσε να μιλά για τις καμπύλες της (γιατί τότε όπως και τώρα ο σεξισμός και η αντικειμενοποίηση των γυναικών ήταν παρόντα στον δημόσιο λόγο, απλά δεν τα κατονομάζαμε). Η εμμονή με το σώμα της Jennifer Lopez έγινε η αιτία να κυκλοφορήσουν φήμες στα tabloids σύμφωνα με τις οποίες είχε ασφαλίσει διάφορα μέλη του σώματός της.

Η Jennifer Lopez διέψευσε τις φήμες στην εκπομπή Carpool Karaoke με τον James Corden. Αρνήθηκε ότι είχε ασφαλίσει το σώμα της και παρουσιάστηκε μπερδεμένη ως προς τον λόγο που θα ασφάλιζε ποτέ τα οπίσθιά της: «Γιατί θα πάθαιναν κάτι; Θα εξαφανίζονταν; Κάποιος θα τα έκλεβε;», αναρωτήθηκε εύλογα.

Η Halle Berry έχει 12 δάχτυλα ποδιών

τρελές φήμες για διάσημους © 2023 Ashley Landis/AP Images

Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι έχουν περάσει χρόνια πιστεύοντας ότι η Halle Berry έχει από 6 δάχτυλα σε κάθε πόδι. Όλη η ιστορία ξεκίνησε από κάποιες φωτογραφίες που υποστήριζαν ότι έδειχναν τα έξτρα δάχτυλα κάθε ποδιού της Halle Berry. Η ίδια πάντως έδειξε τα πόδια της σε μία εκπομπή της Ellen DeGeneres και τα δάχτυλά της ήταν 10. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ακόμα κι αν είχε 12 δάχτυλα ποδιών αυτή ήταν μία φήμη άξια να διαδοθεί, αλλά έγινε κι αυτό.

O Stevie Wonder δεν είναι τυφλός

© 2023 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Υπάρχουν κάποιοι πραγματικά κακοί άνθρωποι στον κόσμο. Σε αυτό το συμπέρασμα με οδηγεί η λίστα μου. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άνθρωποι φτιάχνουν video σαν το παρακάτω που αμφισβητούν την τυφλότητα του Stevie Wonder, απλά και μόνο επειδή οι τυφλοί στο δικό τους μυαλό θα έπρεπε να συμπεριφέρονται διαφορετικά από ό,τι εκείνος. Στο ίδιο video δε, θα δεις και τον «αντικαταστάτη» του Paul McCartney.

Ο Stevie Wonder είναι τυφλός από την βρεφική του ηλικία κι είναι ένας από τους ανθρώπους που γίνονται η φωνή των ΑμεΑ για τα δικαιώματά τους. Καιρός να δεχτούμε ότι οι τυφλοί άνθρωποι μπορούν να πιάσουν ένα μικρόφωνο, έτσι δεν είναι;