CELEBRITIES

6 διάσημοι που έκαναν απαίσια πράγματα και όλοι τα ξεχάσαμε

@ 2023 Chris Pizzello/Invision/AP, File/AP Images

Διάσημοι άντρες που γλίτωσαν το cancel για κάποιον περίεργο λόγο, επειδή μάλλον αποκάλυψαν όλες αυτές τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις αυτοβιογραφίες τους πριν την εποχή του cancel ή απλά ξεχνάμε εύκολα τα ρεπορτάζ που αναφέρονταν σε ανατριχιαστικές υποθέσεις που τους αφορούσαν. Ίσως να φταίει ότι μέσα στον πατριαρχικό κόσμο που ζούμε, παλιότερα ειδικά, δεν αναγνωρίζαμε θύματα όπως θαυμάστριες ή σεξεργάτριες, ενώ η βία φάνταζε ανεκτή κατάσταση στη ζωή των θερμοκέφαλων ανδρών, πόσο μάλλον των rock stars ή των αστέρων του Hollywood. Αυτοί είναι 6 διάσημοι που έχουν κάνει απαίσια πράγματα και όλοι τα ξεχάσαμε.

Οι διάσημοι που θα δεις σε αυτή τη λίστα έχουν παραδεχτεί απαίσια πράγματα που έχουν κάνει γράφοντας τα απομνημονεύματά τους ή απλά έγιναν κάποια στιγμή πρωτοσέλιδο εξαιτίας της συμπεριφοράς τους. Κάποια από αυτά αφορούν τη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων κι άλλα βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε συντρόφους τους, σεξεργάτριες ή συμφοιτητές τους.

Steven Tyler

διάσημοι που έχουν κάνει απαίσια πράγματα ⓒ 2023 Amy Harris/Invision/AP Images

Στην αυτοβιογραφία του ο Steven Tyler υπερηφανεύτηκε για τη σχέση του με μία 16χρονη όταν ήταν 25 ετών. Το κορίτσι αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Julia Holcomb κι ήταν μόνο 14 ετών όταν τον γνώρισε το 1973. Σύμφωνα με τη δική της εκδοχή της ιστορίας, ο frontman των Aerosmith είχε πείσει τη μαμά της να του παραχωρήσει την κηδεμονία της, ώστε να τον ακολουθήσει σε μία περιοδεία. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι στα 17 της έμεινε έγκυος και εκείνος την έπεισε να προχωρήσει σε άμβλωση.

Jon Hamm

@ 2023 Richard Drew, File/AP Images

Μέσα από σχολικά και δικαστικά αρχεία αποκαλύφθηκε ότι ο Jon Hamm, συνελήφθη στο κολλέγιο επειδή συμμετείχε σε ένα περιστατικό όπου ένα μέλος της αδελφότητάς του χτυπήθηκε και εξαναγκάστηκε να περπατά με ένα σφυρί κρεμασμένο από τα γεννητικά το όργανα. Επίσης του έβαλαν φωτιά στο παντελόνι του. Ο Hamm αντιμετώπισε ποινικές κατηγορίες και τελικά μπήκε υπό καθεστώς επιτήρησης.

Anthony Keidis

διάσημοι που έχουν κάνει απαίσια πράγματα @ 2023 Rob Grabowski/Invision/AP Images

Ο frontman των Red Hot Chili Peppers, παραδέχτηκε στην αυτοβιογραφία του ότι εν γνώσει του είχε κάνει σεξ με μία ανήλικη. Το 2005 στην αυτοβιογραφία του Scar Tissue, έγραψε για το γεγονός ότι έκανε σεξ με μία κοπέλα που πίστευε ότι ήταν 18 ετών, αλλά του αποκάλυψε ότι ήταν τελικά ένα κορίτσι 14 ετών. Επιπλέον ήταν η κόρη του αρχηγού της αστυνομίας στην περιοχή όπου βρίσκονταν. «Κάναμε σεξ παραπάνω από μία φορές», έγραψε για το διάστημα μετά την αποκάλυψή της. Εκείνος ήταν 23 ετών.

Chris Brown

διάσημοι που έχουν κάνει απαίσια πράγματα @ 2023 Luca Bruno, File/AP Images

Ο Chris Brown επιτέθηκε βίαια στη Rihanna κι έχει κατηγορηθεί για σωρεία άλλων επιθέσεων τα χρόνια που ακολούθησαν. Η Karrueche Tran είναι μία από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει και κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, διάρκειας 5 ετών. Ο Brown συμβιβάστηκε στην υπόθεση της κακοποίησης της Rihanna και έπρεπε να κάνει κοινωνική εργασία και να τηρεί τους όρους της αναστολής του. Μάλιστα όταν τους παραβίασε, βρέθηκε στη φυλακή. Συνεχίζει να βραβεύεται για τη μουσική του μέχρι σήμερα.

Elvis Presley

@ 2023 AP Images

Σύμφωνα με βιογραφίες για τον βασιλιά του rock ‘n’ roll, εκείνος γνώρισε τη σύζυγό του, Priscilla όταν εκείνη ήταν 14 ετών. Εκείνος ήταν 24. Παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 21, αλλά μέχρι τότε είχαν κανονική σχέση.

Jack Nicholson

@ 2023 Mark J. Terrill/AP Images

Ο Jack Nicholson έχει σωρεία εκδηλώσεων παράξενων συμπεριφορών στο ενεργητικό του. Ωστόσο, μάλλον η χειρότερη στιγμή του ήταν όταν «διέλυσε τα ενθέματα σιλικόνης» στο στήθος μίας γυναίκας που χτύπησε μέχρι το σημείο που βρέθηκε να νοσηλεύεται στο Cedars Sinai Hospital. Ήταν το 1996.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, η γυναίκα ήταν η Catherine Sheedan, μία από τις δύο σεξεργάτριες που είχε προσλάβει ο Jack Nicholson στις οποίες είχε υποσχεθεί αμοιβή 1000 δολαρίων και από τις οποίες είχε ζητήσει να φορέσουν μαύρα φορέματα. Όταν εκείνες του ανέφεραν το ζήτημα των χρημάτων που υποσχέθηκε, εκείνος νευρίασε και άρχισε να ουρλιάζει ότι θα μπορούσε να είχε όποια ήθελε και δεν χρειαζόταν να πληρώνει για σεξ. Σύμφωνα με το Daily Record, επιτέθηκε βίαια στη Sheehan την οποία άρπαξε από τα μαλλιά, χτύπησε το κεφάλι της στο πάτωμα, τη γρονθοκόπησε και την έσπρωξε διώχνοντάς τη από το σπίτι του. Η υπόθεση κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, αξίας 32.500 δολαρίων, αλλά έναν χρόνο μετά εκείνη επανήλθε ζητώντας περισσότερα χρήματα, καθώς οι βλάβες που υπέστη στο στέλεχος εγκεφάλου της ήταν εκτεταμένες.