CELEBRITIES

6 διάσημοι ηθοποιοί που είναι γυμνιστές και το λατρεύουν

John Locher/AP Images

Από τον Matthew McConaughey που αγαπά να παίζει γυμνός τύμπανα, ως την Helen Mirren που έχει δηλώσει περήφανη που κάνει γυμνισμό, οι διάσημοι ηθοποιοί που θα δεις παρακάτω είναι γυμνιστές και αγαπούν να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα στη φύση.

Είτε βρίσκονται γυμνοί στις παραλίες, είτε στην πίσω αυλή τους, είτε σε χωράφια της Ιρλανδίας, οι διάσημοι ηθοποιοί που θα δεις σε αυτή τη λίστα είναι υπέρ του γυμνισμού και με την πρώτη ευκαιρία πετάνε μακριά ρούχα, κάλτσες και εσώρουχα και χαίρονται την αίσθηση του γυμνού τους κορμιού να περιφέρεται στον κόσμο. Οι διάσημοι ηθοποιοί που είναι γυμνιστές, δεν θα το άλλαζαν με τίποτα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι διατρέχουν τον κίνδυνο να απαθανατιστούν γυμνοί από παπαράτσι (γκουχ- γκουχ, Orlando Bloom).

6 διάσημοι ηθοποιοί που είναι γυμνιστές

Channing Tatum

Τον έμαθες μαζί με το γυμνό του κορμί, αφού πρωταγωνίστησε στον ρόλο του στρίπερ στην ταινία Magic Mike και τη συνέχειά της. Ο ηθοποιός είχε πει στο περιοδικό Elle, ότι λατρεύει τον γυμνισμό εκτός κάμερας. «Έχω μία πολύ ωραία πίσω αυλή, όπου βρίσκεται και η πισίνα. Όταν βγαίνουν τα παπούτσια και οι κάλτσες, όλα τα ρούχα απλά ακολουθούν κάποια στιγμή», σημείωνε.

Matthew McConaughey

Άλλος ένας ηθοποιός που έχει παίξει στην ταινία Magic Mike, ως στρίπερ Dallas. Άλλος ένας ηθοποιός, που αγάπησε τον γυμνισμό και εκτός των sets. Όπως είχε πει στο περιοδικό GQ, του αρέσει να παίζει τύμπανα γυμνός. Και μπράβο του.

Όπως βλέπεις σε αυτό το βίντεο με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Camila Alves, για την προώθηση της δικής του τεκίλας, αυτό δεν είναι το μόνο που κάνει γυμνός ο Matthew McConaughey. Ενίοτε παίζει και τένις χωρίς παντελόνι.

Hellen Mirren

Στις λίστες με τους διάσημους γυμνιστές ανά τα χρόνια φιγουράρει πάντα το όνομα της Helen Mirren. «Κάθε φορά που βρίσκομαι γυμνή σε μια παραλία ή οπουδήποτε, με πολλούς άλλους γυμνούς ανθρώπους γύρω μου, είναι μία υπέροχα απελευθερωτική εμπειρία», είχε πει στους Los Angeles Times η ηθοποιός. «Είμαι περήφανη που κάνω γυμνισμό», σημείωνε επίσης το 2019 σε ραδιοφωνική συνέντευξή της.

Drew Barrymore

H Drew Barrymore είχε μοιραστεί μία παράξενη συνήθεια που έχει όταν βρίσκεται στην Ιρλανδία. «Εκεί που οδηγώ στην Ιρλανδία, παρκάρω το αυτοκίνητο και τρέχω στο λιβάδι και βγάζω όλα μου τα ρούχα και συνεχίζω να τρέχω. Δεν είναι για το δει κανείς. Είναι απλά για να έχω την ελευθερία της αίσθησης του να γίνομαι ένα με τη φύση», σημείωνε η ηθοποιός.

Kevin Bacon

Μία από τις πιο γνωστές εξομολογήσεις του Kevin Bacon, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος, η σύζυγός του, Kyra Sedgwig και όλη του η οικογένεια δεν έχει καμία συστολή σε ό,τι αφορά το γυμνό σώμα.

«Υπάρχει κάτι θεραπευτικό στον γυμνισμό. Τα ρούχα είναι κάτι που αφορά το εξωτερικό ενός χαρακτήρα. Βγάλε τα Gucci και τα Levi’s κι είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαι γυμνός όταν είναι τριγύρω η νταντά των παιδιών μας. Αλλά θα γδυθώ όταν είμαι με τη σύζυγο και τα παιδιά», είχε πει κάποτε ο ηθοποιός.

Orlando Bloom

Γυμνός πάνω σε ένα paddle το κουπί του στο χέρι και τη ντυμένη Katie Perry μπροστά του, είχε απαθανατιστεί κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών τους το 2016. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου και η συζήτηση για το μέγεθος του πέους του χαρούμενου γυμνιστή Orlando Bloom, άνοιξε.

«Δεν είναι αλήθεια τόσο μεγάλο. Τα πράγματα μεγεθύνονται στην κάμερα όταν υπάρχει τηλεσκοπικός φακός. Ήταν οφθαλμαπάτη», είπε με χιούμορ χρόνια αργότερα σε συνέντευξή του.