CELEBRITIES

6 διάσημα ζευγάρια που είχαν «ανοιχτές» σχέσεις και γάμους

@2023 Phil McCarten/Invision/AP Images

Οι σχέσεις μπορούν να έχουν πολλές μορφές, να είναι αυστηρά μονογαμικές ή και όχι. Τα διάσημα ζευγάρια που θα δεις παρακάτω, είχαν ή έχουν ακόμα, «ανοιχτές» σχέσεις και γάμους και το κάνουν με τη θέλησή τους.

Είτε έχουν μοιραστεί την πληροφορία για τις «ανοιχτές» σχέσεις και τους γάμους τους μόνοι τους, είτε πηγές από το περιβάλλον τους το αποκάλυπταν σε δημοσιεύματα, αυτα είναι τα διάσημα ζευγάρια που έχουν πει στο παρελθόν ή λένε ακόμα «όχι» στην μονογαμία.

Jada Pinkett Smith – Will Smith

@2023 Jordan Strauss/Invision/AP Images

Μπορεί το διάσημο ζευγάρι να μην ψάχνει κάθε στιγμή και χρονική περίοδο για μία εξωσυζυγική σχέση, αλλά η Jada Pinkett Smith έχει δηλώσει ότι η εμπιστοσύνη μεταξύ τους τούς παρέχει απόλυτη ελευθερία σε ό,τι έχει να κάνει με την πίστη στη σχέση τους.

«Ο Will κι εγώ μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο να το κάνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε μία ανοιχτή σχέση, σημαίνει ότι έχουμε μία ώριμη σχέση», είχε πει στα social media. Όχι, Jada, σημαίνει ότι έχετε μία ανοιχτή σχέση, ώριμη ή όχι, δικό σας θέμα.

Lizzo – Myke Wright

@2023 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης, η Lizzo είχε εξηγήσει ότι η μονογομία την τρομάζει και έτσι δεν την εφαρμόζει στη σχέση της με τον Myke Wright.

«Μία παραδοσιακή σχέση με τρομάζει αν σκεφτώ ότι θα κρατήσει 10 χρόνια, αλλά η αγάπη είναι για πάντα. Μπορώ να αγαπώ κάποιον για πάντα», απάντησε όταν τη ρώτησαν αν πιστεύει ότι η σχέση τους θα κρατήσει μία δεκαετία.

«Η μονογαμία είναι λίγο κλειστοφοβική για μένα επειδή έχει κανόνες. Νομίζω μία μη μονογαμική ερωτική σχέση δεν έχει κανόνες. Ακόμα και η polyamory έχει κανόνες. Εγώ δεν θέλω καθόλου κανόνες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι εκεί έξω και κάνω σεξ και σεξουαλικές πράξεις. Ούτε σημαίνει ότι το κάνει εκείνος. Απλά σημαίνει ότι δεν έχουμε προσδοκίες και με αυτόν τον τρόπο η αγάπη είναι ο πρωταγωνιστής. Είναι σαν να λέμε “Κάνε ό,τι θες να κάνεις, αρκεί να με αγαπάς”», συμπλήρωνε.

Megan Fox – Brian Austin Green

διάσημα ζευγάρια ανοιχτές σχέσεις @2023 John Shearer/Invision/AP, File/AP Images

Σύμφωνα με δημοσίευμα του New York Daily News το 2009, ο Brian Austin Green και η τότε σύντροφός του, Megan Fox, είχαν μία μονόπλευρα ανοιχτή σχέση.

«Συμφώνησαν να έχουν μία ανοιχτή σχέση στην οποία η Megan μπορεί να βγει με άλλους άνδρες, αλλά ο Brian δεν μπορεί να βγει με καμία άλλη», είχε εκμυστηρευτεί τότε πηγή από το περιβάλλον τους.

Τον Μάιο του 2020, ο Brian Austin Green επιβεβαίωσε στο podcast του ότι χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2019. Έκτοτε ο Brian Austin Green είναι ζευγάρι με τη Sharna Burgess, με την οποία έχουν ήδη αποκτήσει ένα παιδί. Η Megan Fox αρραβωνιάστηκε τον Machine Gun Kelly, αλλά τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη σχέση τους να βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος της.

Ashton Kutcher – Demi Moore

διάσημα ζευγάρια ανοιχτές σχέσεις @2023 Matt Sayles, File/AP Images

Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore είχαν έναν ανοιχτό γάμο που τους έκανε ευτυχισμένους μέχρι το διαζύγιό τους το 2013. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονταν τα δημοσιεύματα κατά τη διάρκειά τους. «Όλοι στο Hollywood ξέρουν για τη συμφωνία τους, αλλά έχουν καταφέρει να το κρατήσουν κρυφό από την κοινή γνώμη», έλεγε πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό Star το 2011.

Gwyneth Paltrow – Chris Martin

διάσημα ζευγάρια ανοιχτές σχέσεις @2023 Colin Young-Wolff /Invision/AP, File/AP Images

Πριν φτάσουν στο διάσημο συνειδητό uncoupling τους, η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin φημολογείται ότι είχαν διαστήματα που η σχέση τους ήταν «ανοιχτή» κατά τη διάρκεια του δεκαετούς γάμου τους.

«Όταν ο Chris ξενοκοιτούσε, τη Gwyneth δεν την ένοιαζε. Ποτέ δεν ήταν ζηλιάρα και δεν διεκδικούσε την “περιοχή της”. Η φιλοσοφία της είναι: “Είμαστε και οι δύο ενήλικες. Κάνουμε τις επιλογές μας”», είχε πει πηγή στο Access Hollywood.

Brad Pitt – Angelina Jolie

διάσημα ζευγάρια ανοιχτές σχέσεις @2023 Chris Pizzello, File/AP Images

13 χρόνια έμειναν μαζί ο Brad Pitt και η Angelina Jolie μέχρι το διαζύγιό τους το 2016. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων είχαν μία ανοιχτή σχέση σύμφωνα με τις φήμες, που βασίζονται κυρίως στις απόψεις που έχουν μοιραστεί δημοσίως για την ελευθερία.

«Αμφιβάλλω αν η πίστη είναι απαραίτητα ουσιαστική για μία σχέση. Είναι χειρότερο να χωρίσεις με τον σύντροφό σου και να μιλάς άσχημα γι’ αυτόν έπειτα. Ούτε εγώ ούτε ο Brad πιστεύουμε ότι το να ζούμε μαζί σημαίνει ότι είμαστε αλυσοδεμένοι. Σιγουρευόμαστε ότι δεν περιορίζουμε ποτέ ο ένας τον άλλο», είχε πει η Angelina Jolie στο γερμανικό περιοδικό Das Neue.