ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

5 φορές που η κόρη του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ίδια ο μπαμπάς της

NDP Photo Agency

«Η Λυδία, ζητάει τα πάντα, καθημερινά και ασταμάτητα. Με θέλει ολόκληρη. Γυρνάω σπίτι και μου λέει τα νέα της, ιδιαιτέρως. Μετά θα καθίσουμε στο τραπέζι να φάμε όλοι μαζί. Κάθε βράδυ επαναλαμβάνεται αυτό, σαν ιεροτελεστία, γιατί την ημέρα δεν βρισκόμαστε. Ζούμε μια κλειστή οικογενειακή ζωή, μια πραγματική φωλιά», είχε πει πριν χρόνια για την κόρη της σε συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος έχουν αδυναμία στον Βενιαμίν της οικογένειάς τους, την σχεδόν 15 ετών Λυδία και δεν το κρύβουν. Η Λυδία είναι αχώριστη με τη μητέρα της με την οποία συχνά έχει απαθανατιστεί σε ψώνια, βόλτες και θεάματα. Σε κάθε όμως από τις φορές αυτές που φωτογραφίζεται μαζί με τη μητέρα της ή και με τους δύο γονείς της, αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι το πόσο πολύ μοιάζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πριν από λίγες ημέρες η Λυδία βρέθηκε με τη μητέρα της, Τατιάνα Στεφανίδου στην αγορά της Κηφισιάς και χάρισε στον φωτογραφικό φακό ένα από αυτά τα στιγμιότυπα που σου λέγαμε, που η 15χρονη θυμίζει πολύ έντονα τον πατέρα της.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Αν δεν πείστηκες με την παραπάνω φωτογραφία βρήκαμε άλλες τέσσερις τέτοιες στιγμές.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς πώς όσο και αν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της θυμίζουν τον πατέρα της, τα καλλίγραμμα πόδια και το ύψος της, είναι αποτέλεσμα γονιδίων της μαμάς της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency