CELEBRITIES

5 φορές που η Ρούλα Ρέβη «έγραψε» τον ορισμό του έρωτα, φωτογραφίζοντας τον Αποστόλη Τότσικα

Instagram.com/roularevi

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ένα από τα ζευγάρια που σε κάνει να πιστεύεις ότι το hashtag #couplegoals φτιάχτηκε γι’ αυτά. Ο ηθοποιός και η φωτογράφος σύζυγός του, σου δείχνουν την πιο cool πλευρά του έρωτα, με κάθε τους κοινή εμφάνιση και κυρίως μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Ρούλα Ρέβη αναλαμβάνει τις φωτογραφίες και ο Αποστόλης Τότσικας γίνεται το μοντέλο που την εμπνέει. Κι υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες τους στο Instagram της που λειτουργούν ως η μόνη απόδειξη που χρειάζεσαι για να ανατρέψεις το κλισέ «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα». Όταν η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τον Αποστόλη Τότσικα ο έρωτας είναι πάντα παρών. Όταν ο Αποστόλης Τότσικας ποζάρει στον φακό της Ρούλας Ρέβη, ο ερωτισμός είναι εκεί.

Απόδειξη είναι η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε η Ρούλα Ρέβη στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτήν, ο Αποστόλης Τότσικας δεν χρειάζεται να κοιτάξει καν τον φακό για να εκπέμψει αυτό που λέμε sexiness. Αρκεί η ματιά της φωτογράφου συζύγου του για να το αναδείξει στο ημίγυμνο σώμα του ηθοποιού.

Είτε βρίσκονται στην Τήνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είτε στην Αθήνα και στην καθημερινότητά τους, όταν η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει και ο Αποστόλης Τότσικας ποζάρει για εκείνη, είναι λες και ο υπόλοιπος κόσμος γύρω τους εξαφανίζεται. Κι αυτό είναι ο ορισμός του έρωτα, που η Ρούλα Ρέβη έχει γράψει και ξαναγράψει μέσα σε φωτογραφίες της, όπως οι 5 που θα δεις σε αυτό το άρθρο.

«Raw τελικά», έγραψε στην πιο πρόσφατη φωτογραφία του που μοιράστηκε η Ρούλα Ρέβη, υποδεικνύοντας ότι δεν χρειάστηκε κάποιο άλλο φίλτρο παρά η αγάπη της, στη φωτογραφία του συζύγου της.

«Η γύμνια είναι η φύση μας», είχε γράψει τον περασμένο Μάιο φωτογραφίζοντας τον γυμνό, ενώ μία σκέτη καρδιά συνόδευε μία ακόμα ασπρόμαυρη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα, που αναδείκνυε τη γοητεία του.

Ένα πορτρέτο του είχε επιλέξει για να του ευχηθεί χρόνια πολλά το 2021 αποκαλώντας τον «όμορφέ μου».

Με τα hashtag #σεαγαπώ #τακαλοκαίριαμασ #αγάπη και #έρως είχε συνοδεύσει ίσως την πιο ποιητική φωτογραφία με μοντέλο τον Αποστόλη Τότσικα, η Ρούλα Ρέβη. Τόσο ποιητική που μόνο οι στίχοι του Οδυσσέα Ελύτη ταίριαζαν για τη λεζάντα της.

«Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μία σχέση, αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση, να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλειψη έντασης στα ζευγάρια, τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί», έγραφε στο Instagram πριν από καιρό η Ρούλα Ρέβη αναφερόμενη στη σχέση με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

«Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επίκρατει και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονό σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο Σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι “δουλειά”, είναι αλήθεια», πρόσθετε η φωτογράφος.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 15 χρόνια. Παντρεύτηκαν σε ένα ταξίδι τους στην Αμερικη τον Ιούνιο του 2014 με τον καλό τους φίλο Δημήτρη Γιαννέτο στο πλευρό τους. Είναι γονείς δύο παιδιών, του Άγγελου και της Ειρήνης.

Όπως όμως κατάλαβες, μέσα από τις φωτογραφίες που μαζί δημιουργούν, πρώτη απ’ όλες τις ιδιότητές τους αυτή που θα έπρεπε να μπαίνει είναι: «Ερωτευμένοι».