CELEBRITIES

5 διάσημοι που επέζησαν από πολύ τρομακτικά ατυχήματα

© 2023 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Η ζωή δεν είναι ποτέ τέλεια, ακόμα και για τους πλούσιους και διάσημους. Πολλοί διάσημοι έχουν περάσει πραγματικά τρομακτικές εμπειρίες στη ζωή τους και ευτυχώς, βρέθηκαν στη θέση να ευγνωμονούν που μπορούν να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Όπως για παράδειγμα οι 5 διάσημοι που θα δεις παρακάτω, που επέζησαν από πολύ τρομακτικά ατυχήματα.

Τι είχαν να πουν αυτοί οι 5 διάσημοι για τα τρομακτικά ατυχήματα από τα οποία επέζησαν;

George Clooney

διάσημοι που επιβίωασαν από ατυχήματα © 2023 Chris Pizzello, File/AP Images

Το 2018 ο George Clooney οδηγούσε τη μηχανή του στην Ιταλία όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου.

«Έσπασε το κράνος μου στα δύο, τα παπούτσια μου πετάχτηκαν από τα πόδια μου. Χτυπήθηκα σφοδρά. Απλά περίμενα να σβήσει το φως της ζωής μου, γιατί έσπασα το τζάμι του με το κεφάλι μου και σκέφτηκα “Ok, εντάξει, πάει ο λαιμός μου”. Αν έχουμε 9 ζωές εγώ τις ξόδεψα με τη μία. Οπότε θα αφήσω την οδήγηση μηχανών στην άκρη για λίγο καιρό», είχε πει ο ηθοποιός στο The Hollywood Reporter μετά την ανάρρωσή του.

Travis Barker

© 2023 Jae C. Hong/AP Images

Το 2008 η ζωή του Travis Barker άλλαξε για πάντα, όταν βρέθηκε σε ένα (θανάσιμο για αρκετούς από τους φίλους του) αεροπορικό ατύχημα. Κατά την απογείωση τα ελαστικά του αεροπλάνου έσκασαν οδηγώντας το αεροσκάφος σε πρόσκρουση που ακολουθήθηκε από μία φοβερή έκρηξη. Ο Travis Barker κατάφερε να ξεφύγει από μία πόρτα έκτακτου κινδύνου, αλλά υπέστη εγκαύματα στο 65% του σώματός του και έπρεπε να υποβληθεί σε 26 επεμβάσεις, ενώ έκτοτε υποφέρει από μετατραυματικό στρες.

«Ένιωθα πιο κοντά στην εμπειρία του να προσπαθώ να διαφύγω, να είμαι στο ατύχημα και να καίγομαι, να προσπαθώ να τραβήξω τους φίλους μου έξω από το φλεγόμενο αεροσκάφος απ’ ό,τι σε όλα τα θετικά που συνέβαιναν. Αυτό με στοίχειωνε για πολύ καιρό. Κι όσο ένιωθα πιο κοντά σε αυτά τα γεγονότα παρά στα καλά που μου συνέβαιναν, δεν σταματούσα να το σκέφτομαι. Πλέον έχουν περάσει τόσα χρόνια που γίνεται πιο εύκολο για μένα. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και δεν το σκέφτομαι καθόλου», είχε πει στο Men’s Health.

Amy Schumer

διάσημοι που επιβίωασαν από ατυχήματα © 2023 Chris Pizzello/AP Images

Όταν η Amy Schumer ήταν μαθήτρια γυμνασίου τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε μόνη της surfing. Το πτερύγιο της σανίδας της καρφώθηκε στο πόδι της κι έπρεπε να το βγάλει μόνη της.

«Βρήκα έναν τύπο μαζί με έναν φίλο του και του είπα “Θέλω να κρατήσεις το πόδι μου”. Και κράτησε το πόδι μου στην πληγή κλειστό με τα γυμνά του χέρια, ενώ το λίπος και το αίμα έβγαινε από την πληγή. Θα ήθελα να ξέρω ποιος ήταν επειδή σίγουρα μου έσωσε τη ζωή», είπε πει στο Vanity Fair η κωμικός.

Jeremy Renner

διάσημοι που επιβίωασαν από ατυχήματα © Vianney Le Caer/Invision/AP, File/AP Images

Το 2023 ο Jeremy Renner καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα και σχεδόν έχασε τη ζωή του από αυτό. «Έχω δοκιμάσει κάθε είδους θεραπεία από τις 14 Ιανουαρίου και μετά. Αμέτρητες ώρες φυσικοθεραπείας, ενέσεων πεπτιδίων, ορούς, βλαστοκύτταρα, υπέρυθρες ακτινοβολίες, υπερβαρικές δεξαμενές και η λίστα δεν τελειώνει», είχε γράψει στο Instagram προσθέτοντας: «Η μεγαλύτερη θεραπεία μου είναι το μυαλό μου και η θέλησή μου να είμαι εδώ και να ωθώ τον εαυτό μου να αναρρώσει και να γίνει καλύτερα».

«Να είσαι εξαιρετικός. Νιώθω ότι είναι το καθήκον μου αυτό. Όχι για να πατσίσω που μου χαρίστηκε η ζωή, αλλά για να μπορέσω να δώσω πίσω κάτι στην οικογένεια, τους φίλους μου και όλους εσάς που με ενδυναμώσετε για να αντέξω. Σας ευχαριστώ όλους», έγραφε.

Justin Theroux

© 2023 Chris Pizzello/Invision/AP Images

Ό Justin Theroux είχε κάποτε ένα ατύχημα ενώ έκανε skateboard που παραλίγο να τον οδηγήσει να χρειαστεί επέμβαση εγκεφάλου. Χτυπήθηκε από ένα van ενώ έκανε skate στη Νέα Υόρκη κι όταν ξύπνησε είχε αμνησία. Η μνήμη του άρχισε να επανέρχεται όσο περίμενε το ασθενοφόρο αλλά στο νοσοκομείο οι γιατροί τον ξύπνησαν μέσα στη νύχτα γιατί έβλεπαν κάτι ανησυχητικό. Γλιτωσε την επέμβαση στον εγκέφαλο του στο τσακ.

«Έχασα τις αισθήσεις μου για πολύ ώρα. Όταν ξύπνησα μία γυναίκα έκλαιγε από πάνω μου και μου φώναζε “Ποιος είσαι; Πώς σε λένε; Ποιο είναι το τηλεφωνό σου;” προσπαθώντας να ειδοποίησει κάποιον. Δεν είχα ιδέα ποιος ήμουν. Δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομά μου και δεν μπορούσα να θυμηθώ τον αριθμό του τηλεφώνου μου», είχε πει στην εκπομπή The Ellen Show.