CELEBRITIES

5 διάσημοι που έκαναν συνειδητά αποχή από το σεξ και το είπαν

Richard Shotwell/Invision/AP Images

Υπάρχουν εποχές όπου η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να είναι έντονη στη ζωή μας κι άλλες όπου το σεξ φαντάζει κάτι μακρινό και άγνωστο. Οι διάσημοι που έκαναν συνειδητά αποχή από το σεξ, έχουν μιλήσει για μία περίοδο με αρκετά οφέλη που «εξαργύρωσαν» στην προσωπική τους ζωή αφού το διάστημα αυτό της σεξουαλικής ανομβρίας έλαβε τέλος.

Δεν είσαι μόν@ αν έχεις επιλέξει να απέχεις συνειδητά από το σεξ. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που το κάνουν προκειμένου να «δουν» πιο καθαρά τους ανθρώπους που τους έλκουν και που θέλουν να μοιραστούν μία ρομαντική σχέση μαζί τους. Αυτό έκαναν και οι 5 διάσημοι που θα δεις σε αυτή τη λίστα, επώνυμα πρόσωπα που έκαναν συνειδητά αποχή από το σεξ και το είπαν δημόσια.

Julia Fox

Η ηθοποιός Julia Fox, που πριν λίγα χρόνια είχε απασχολήσει τα media λόγω της σχέσης της με τον Kanye West, για τον οποίο είχε πει ότι της συμπεριφερόταν λες και ήταν μαριονέτα του, δήλωσε πρόσφατα ότι εδώ και 2,5 χρόνια έχει πάρει την απόφαση να απέχει από το σεξ.

Η εξομολόγηση ήρθε μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok. «2,5 χρόνια χωρίς σεξ και ποτέ δεν ήμουν καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Kate Hudson

Για έναν χρόνο απείχε η Kate Hudson όχι μόνο από το σεξ αλλά γενικά από τις ρομαντικές σχέσεις με τους άντρες, κατόπιν σχετικής οδηγίας του ψυχοθεραπευτή της. «Ήμουν σε ένα σημείο που έλεγα ότι δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια μοτίβα πια», είπε στο podcast Call her Daddy. Μετά από 6 μήνες αποχής έβλεπε τα πράγματα πιο καθαρά, ενώ η εμπειρία τη βοήθησε να αλλάξει το γούστο της στους άντρες.

Suki Waterhouse

Η Suki Waterhouse είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι «δεν έβγαινε ραντεβού, δεν έκανε τίποτα ερωτικό» για 6 μήνες πριν ξεκινήσει τη σχέση της με τον Robert Pattinson. Παρόλο που αστειευόμενη παραδέχτηκε ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα θεωρήσουν αυτό που η ίδια περιέγραψε ως «ένεση αποχής από το σεξ» για 6 μήνες ως ένα μεγάλο διάστημα για να απέχει κανείς από τη σεξουαλική δραστηριότητα, η ίδια θεωρεί ότι η ιδέα της αυτή «αποδείχτηκε ευφυής».

«Υπάρχει κάτι στο να στερείσαι το χάος της αναζήτησης της προσοχής, να πρέπει να τα βγάζεις πέρα με αυτό και να στέλνεις μηνύματα σε ανθρώπους για να πάρεις δόσεις ενθουσιασμού», είχε συμπληρώσει η Suki Waterhouse, ενώ τόνισε ότι αυτή η ιδέα της εξελίχθηκε φανταστικά. «Ξεκαθάρισα πολλά και απέκτησα μεγάλη άνεση με το να είμαι μόνη μου και μετά κατέληξα να γνωρίσω τον σύντροφό μου».

Lady Gaga

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό: έκοψα το σεξ! Είμαι ελεύθερη τώρα και είναι επιλογή μου να είμαι μόνη μου, αφού δεν έχω τον χρόνο να γνωρίσω κάποιον. Είναι ΟΚ να μην κάνεις σεξ, όπως είναι ΟΚ να επιδιώκεις να γνωρίζεις καλύτερα τους ανθρώπους. Απέχω και δεν ντρέπομαι να το πω», είχε πει δημόσια η Lady Gaga το 2010.

Η τραγουδίστρια που τότε συμμετείχε σε καμπάνια κατά του AIDS, συμπλήρωνε μιλώντας στην Daily Mail, ότι ήθελε να γιορτάσει την αποχή της από το σεξ και να μοιραστεί αυτό το νέο με τους fans της.

«Είναι ΟΚ να θέλεις να είσαι αυτός που θέλεις να είσαι. Δεν υποχρεούσαι να κάνεις σεξ για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, αν δεν είσαι έτοιμος/η, απλά μην το κάνεις! Και αν πάλι είσαι, να ξέρεις πως θα βρεις δωρεάν προφυλακτικά να διανέμονται μετά το τέλος κάθε συναυλίας μου», είχε πει.

Lenny Kravitz

Ο Lenny Kravitz είχε πει στο περιοδικό Maxim το 2008 ότι δεν είχε κάνει σεξ επί 3 χρόνια, καθώς είχε βάλει στον εαυτό του την αποστολή να βρει τη σωστή γυναίκα για εκείνον.