CELEBRITIES

10 διάσημοι που εγκαταλείφθηκαν ως παιδιά από τους γονείς τους

Jordan Strauss/Invision/AP

Οι γονείς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς θα διαμορφωθεί η προσωπικότητα του παιδιού, αλλά και τι πορεία θα ακολουθήσει τελικά ένα παιδί αφού ενηλικιωθεί στη ζωή του. Κάποιες φορές η εγκατάλειψη λειτουργεί καταστροφικά.

Ωστόσο, υπάρχουν stars του Hollywood, οι οποίοι έχουν μιλήσει για αυτό το θέμα και που παρά το ψυχικό τραύμα τους κατάφεραν να σημειώσουν μία πορεία που τους χάρισε πληρότητα (τουλάχιστον στον επαγγελματικό βίο τους). Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 10 διάσημους που εγκαταλείφθηκαν ως παιδιά από τους γονείς τους.

Eminem

Evan Agostini/Invision/AP

Ανήκει στους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της rap και είναι ο πρώτος rapper που έλαβε βραβείο Όσκαρ για κομμάτι του, το Lose Yourself. Ο Eminem είχε μία πολύ δύσκολη και φτωχική παιδική ηλικία, κάτι που φαίνεται και μέσα από την ταινία 8 Mile, στην οποία παρουσιάζεται η ζωή του.

Εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του πριν γίνει 2 ετών. Το 1999, η μητέρα του τον μήνυσε για 10 εκατομμύρια δολάρια, επειδή τη συκοφάντησε στους στίχους του στο The Real Slim Shady. Παρέμεινε για καιρό αποξενωμένος μαζί της, μέχρι που κυκλοφόρησε το απολογητικό του κομμάτι Headlights το 2013.

Brie Larison

Jordan Strauss/Invision/AP

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στο Elle το 2016, η δουλειά της βασίστηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 10 χρονών, ενώ μέχρι τα 26 της, είχε να δει τον πατέρα της περισσότερο από 10 χρόνια.

Χαρακτηριστικά είχε πει: «Ως παιδί προσπαθούσα να τον καταλάβω και να καταλάβω την κατάσταση» και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι ήθελε ποτέ να γίνει γονιός. Μόλις πρόσφατα κατάλαβα ότι γι’ αυτό ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου ήταν τόσο ασταθές».

Drew Barrymore

Kevin Wolf, File, AP

Ο πατέρας της, John Drew Barrymore, ήταν πολύ γνωστός ηθοποιός της δεκαετίας του 1960, ωστόσο σταδιακά υπέκυψε σε διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε και σταμάτησε να δουλεύει. Η Drew τον έβλεπε σπάνια, καθώς εγκατέλειψε τη μητέρα της και την ίδια λίγο μετά τη γέννησή της. Όταν την επισκεπτόταν, η συμπεριφορά του ήταν πολύ κακή. Οι γονείς της πήραν και επίσημα διαζύγιο, όταν εκείνη ήταν 9 ετών.

Η μητέρα της, Jaid, την έπαιρνε μαζί σε πάρτι και κλαμπ, χωρίς να νοιάζεται για τίποτα. Η Drew, αν και μόλις 9 ετών, περνούσε τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας στο Studio 54. Σε ηλικία 15 χρονών, κατάφερε και κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την οικογένειά της και ανεξαρτητοποιήθηκε.

Adele

Joel C Ryan/Invision/AP

Ο πατέρας της Adele, Mark Evans, άφησε τη μητέρα της, Penny Adkins, το 1990 όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 2 ετών. Η Adele δεν τον συγχώρεσε ποτέ που εγκατέλειψε την οικογένειά της.

Kelly Rowland

Jordan Strauss/Invision/AP

Ο πατέρας της Kelly Rowland, Christopher Lovett, άφησε τη μητέρα της όταν ήταν 7 ετών. Παραμένει αποξενωμένη μαζί του μέχρι σήμερα.

Liv Tyler

Jordan Strauss/Invision/AP

Δεν γνώρισε τον πατέρα της, τον διάσημο Steven Tyler, μέχρι τα 8 της χρόνια. Το 2009, είπε, «Τα τελευταία χρόνια δεν ήμασταν πολύ κοντά. Πέρασε πολλά πράγματα μόνος του… δεν ήταν τόσο πολύ κοντά μας. Οπότε ήταν δύσκολο. Αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλήσω για αυτό. Μακάρι, θα ήθελα, θα ήθελα πραγματικά να ήταν περισσότερο κοντά, να γνωρίσει περισσότερο τον Milo, αλλά πρέπει να περάσει αυτό που περνάει».

H μητέρα της δεν παραδεχόταν ότι ο τραγουδιστής του θρυλικού hard rock συγκροτήματος Aerosmith, ήταν ο βιολογικός μπαμπάς της κόρης της, παρά μόνο όταν η Liv επέμενε ότι, η ομοιότητα της μαζί του ήταν εξαιρετικά ύποπτη.

Courtney Love

Willy Sanjuh/Invision/AP

Η Courtney Love πέρασε αρκετά χρόνια με ανάδοχη φροντίδα, πριν χειραφετηθεί νομικά στα 16 της. Παραμένει αποξενωμένη και από τους 2 γονείς της, καθώς και με τη γιαγιά της, από την πλευρά της μητέρα της.

Jamie Foxx

Richard Shotwell/Invision/AP

Σε ηλικία μόλις 7 μηνών, ο Jamie Foxx αφέθηκε στη φροντίδα των ανάδοχων γονέων της μητέρας του. Το 2014, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στο Sunday Times, ότι προσπαθούσε να φτιάξει τις σχέσεις με τους εν διαστάσει γονείς του.

Justin Bieber

Evan Agostini/Invision/AP

Ο πατέρας του Justin Bieber, Jeremy, τον εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, αλλά αργότερα επέστρεψε για να γίνει ξανά η πατρική φιγούρα. Ο pop star είχε πει στο Billboard, ότι ήταν ανώριμος. «Έφυγε για ένα χρόνο όταν ήμουν περίπου 4 ετών, πήγε στη Βρετανική Κολομβία, επέστρεψε την Ημέρα του Πατέρα. Θυμάμαι την μαμά μου να λέει: ”Αν πρόκειται να είσαι εδώ, πρέπει να μείνεις εδώ”. Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι είναι ο αδικοχαμένος μπαμπάς, αλλά ήταν στη ζωή μου από τότε. Ήμουν μαζί του τα Σαββατοκύριακα και τις Τετάρτες».

Kate Hudson

Jordan Strauss/Invision/AP

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Kate Hudson, η οποία μεγάλωσε με την Goldie Hawn και τον Kurt Russell, μίλησε εκτενώς με τον Howard Stern για τα προβλήματα που ανέπτυξε, όταν ο βιολογικός της πατέρας, Bill Hudson, άφησε εκείνη και τον αδερφό Oliver ως παιδιά.

«Ήταν τριγύρω όταν ήμασταν μικροί, αλλά κάποια στιγμή ”έσκασε”. Πραγματικά δείχνω κατανόηση, όποια και αν είναι αυτά τα ζητήματα. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσει, και αυτό πρέπει να είναι οδυνηρό για εκείνον, οπότε τον συγχωρώ. Υπάρχει πάντα δυσκολία στο να καταλάβω τον πατέρα μου. Δεν τον καταλαβαίνω», είχε πει.