CELEBRITIES

10 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν, αλλά αγαπιούνται περισσότερο κι από πριν

© 2022 Clark Jones/AP IMAGES

Την ψάχνουμε την καλή είδηση με το τουφέκι. Κι αν δεν τη βρούμε, τη φτιάχνουμε από μόνες μας, γιατί τέτοια κορίτσια είμαστε εμείς. Δώσε αγάπη, πάρε αγάπη. Στα τελευταία νέα μόνο διαζύγια, χωρισμούς και δικαστικές διαμάχες μεγατόνων έχουμε. Τα διάσημα ζευγάρια δεν έχουν μόνο κόντρες. Έχουν και σχέσεις καλές ακόμα κι αν μπήκαν οι υπογραφές στα χαρτιά του διαζυγίου.

Στα εξωτερικά θα σε πάω γιατί πόσο να εκθειάσω κι εγώ την Άννα Βίσση και τη Ναταλία Γερμανού και τις σχέσεις που διατηρούν με τους πρώην τους.

Τώρα πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον Πέτρο Ίμβριο και την εποχή που ήταν παντρεμένοι. Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

«Όσο σαφές και να ‘ναι, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και του λες από την αρχή ότι δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας και αυτός ο άνθρωπος το σέβεται, αλλά πάντα μέσα του μπορεί να ελπίζει ότι αυτό το πράγμα με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει.

Αυτό το σπουδαίο πλάσμα, ακριβώς επειδή είναι γεννημένος για μπαμπάς, έχει τη στόφα του γονιού σε κάθε κύτταρό του, επειδή σεβάστηκε το γεγονός ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω μητέρα, όφειλα και εγώ να σεβαστώ το γεγονός ότι εκείνος ήθελε να γίνει πατέρας και να μην του στερήσω αυτή τη χαρά που σήμερα βιώνει.

Γι’ αυτό σήμερα έχουμε τη σχέση που έχουμε. Όταν δεν έχεις απωθημένο ότι κατέστρεψες ή σε κατέστρεψε κάποιος, μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση αγάπης, σεβασμού και απέραντης εκτίμησης για όσα έχεις ζήσει».

Τα είπε ωραία η Ναταλία; Πάντα τα λέει ωραία η Ναταλία, φωνάζεις; Απόλυτο δίκιο έχεις. Πάμε λοιπόν να σταθούμε στην καλή πλευρά των σχέσεων, εκείνων που ακόμα κι όταν τελειώνουν ο σεβασμός και η εκτίμηση υπερισχύει.

Τα διάσημα ζευγάρια που αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν και παρέμειναν αγαπημένα μπορεί να είναι λίγα αλλά είναι καλά, πολύ καλά.

Εφόσον μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που φέρνει ένας χωρισμός και όσα έχουν προηγηθεί αυτού είναι πολύ όμορφο να διατηρείς – εφόσον το επιθυμείς – καλές σχέσεις με τους πρώην σου. Αν είναι και γονείς, οφείλετε να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω.

10 διάσημα ζευγάρια που πήραν διαζύγιο, αλλά αγαπιούνται περισσότερο κι από πριν

Johnny Depp και Vanessa Paradis

διάσημα ζευγάρια © 2022 Amy Sancetta/AP IMAGES

Χώρισαν το 2012 ύστερα από 14 χρόνια κοινής οικογενειακής ζωής. «Γνωρίζω τον Johnny εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Ήμασταν μαζί επί 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Johnny ήταν ευγενικός σύντροφος και πατέρας, προσεκτικός, γενναιόδωρος και όχι βίαιος. Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος (…) απέναντί μου». Αυτή ήταν η κατάθεση της Paradis στη δίκη του πρώην συζύγου της με την Amber Heard. Ο ένας για τον άλλο ακόμα και στα πολύ δύσκολα.

Gwyneth Paltrow και Chris Martin

διάσημα ζευγάρια © 2022 Colin Young-Wolff /Invision/AP IMAGES

Εδώ κι αν μιλάμε για αγάπη. Πρώην και νυν όλοι στην ίδια παρέα. Γνωρίστηκαν το 2002 σε μια συναυλία και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν. Απέκτησαν δύο παιδιά, την Apple και τον Moses. Ο χωρισμός τους οριστικοποιήθηκε το 2016.

«Όταν έχεις παιδιά δεν υπάρχει μια γραμμή τέλους. Έχουμε μάθει πώς να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Αγαπιόμαστε. Γελάμε. Έχουμε την καλύτερη σχέση μεταξύ μας. Είναι πραγματικά ωραίο», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της η Gwyneth Paltrow για τον Chris Martin.

Brad Pitt και Jennifer Aniston

διάσημα ζευγάρια © 2022 Chris Pizzello/AP IMAGES

«Τα ΜΜΕ δημιούργησαν μια πλασματική εικόνα, το κάνουν πάντα: δείχνουν τι συμβαίνει στο κόκκινο χαλί, όχι αυτό που βιώνουν οι άνθρωποι ζώντας τη ζωή τους. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα πραγματικό στις εφημερίδες. Είναι όλα ψεύτικα», είχε δηλώσει η Jennifer Aniston στην εκπομπή της Oprah Winfrey για την πλασματική εικόνα των ΜΜΕ αναφορικά με τον γάμο της με τον Brad Pitt αλλά και την κοινωνική πίεση που τους ασκήθηκε ώστε να κουμπώσουν στην τελειότητα που είχαν για αυτούς δημιουργήσει.

Πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο μετά το διαζύγιό τους, όμως έπειτα και από τον χωρισμό από την Angelina Jolie, έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά. Οι γιορτές των Χριστουγέννων τους βρήκαν μαζί με καλή παρέα στο σπίτι της Aniston. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη.

Emma Stone και Andrew Garfield

διάσημα ζευγάρια © 2022 Joel Ryan/AP IMAGES

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους η Emma Stone δήλωνε πως ο Andrew Garfield είναι ένας πολύ δικός της άνθρωπος και πως τον αγαπά πάρα πολύ. Εκείνος είχε εξομολογηθεί πως παραμένουν καλοί φίλοι και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ”Spider-Man: No Way Home” η Stone του «κρατούσε» πολλές φορές τα λόγια.

Chris Evans και Jenny Slate

© 2022 Chris Pizzello/AP IMAGES

Ο Chris Evans και η Jenny Slate μπορεί να πήραν δρόμους χωριστούς όμως δηλώνουν αμφότεροι πολύ αγαπημένοι. Ο Evans έχει πει σε συνέντευξή του ότι η Slate είναι ένας από τους πιο ειλικρινείς και δοτικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει.

Bruce Willis και Demi Moore

© 2022 Patric Picot/AP IMAGES

Παντρεύτηκαν το 1987 και χώρισαν 13 χρόνια μετά. Αριθμητικές αναφορές που καμία αξία δεν έχουν όταν μιλάμε για ένα από τα απόλυτα ζευγάρια. Bruce Willis και Demi Moore, λατρεία. «Η Demi κι εγώ επιλέξαμε να βάλουμε πρώτα τα παιδιά και είμαστε πραγματικά τυχεροί που αποδεικνύεται ότι περνούσαμε καλά όλοι μαζί», είχε αναφέρει ο Willis.

Την καραντίνα την πέρασαν στο ίδιο σπίτι και μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας του ηθοποιού, η Moore δηλώνει βράχος στο πλευρό του.

«Πάντα προσπαθούσαν να οργανώνουν όλες τις οικογενειακές εκδηλώσεις μαζί και έκαναν μια τέτοια προσπάθεια για να παραμείνει η οικογένειά μας ενωμένη σαν ένα», είχε δηλώσει η κόρη τους, Rumer. Μια ιστορία αγάπης που διαρκεί για πάντα.

Courteney Cox και David Arquette

διάσημα ζευγάρια © 2022 Chris Pizzello/AP IMAGES

Παρέμειναν παντρεμένοι για 11 χρόνια και απέκτησαν μια κόρη. Το διαζύγιο ήρθε, αλλά και τι μ’ αυτό; Η Courteney Cox έχει δηλώσει πως ο πρώην σύζυγός της είναι ο καλύτερός της φίλος και ο πιο αγαπημένος άνθρωπος που έχει στη ζωή της.

Jennifer Lopez και Marc Anthony

© 2022 Matt Sayles/AP IMAGES

«Θυμάμαι ότι ετοιμαζόμουν στο καμαρίνι μου για να βγω στη σκηνή και ένιωθα σαν να μην μπορώ να σηκωθώ το πρωί. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από αυτόν ή αποτυχία από ένα διαζύγιο. Η ελπίδα, το όνειρο, το παραμύθι, όλα γίνονται κομμάτια και αισθάνεσαι σαν να πρόκειται να πεθάνεις.

Νιώθεις να έχεις αποτύχει. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπάθησα, δεν κατάφερα να κάνω τον γάμο μου να λειτουργήσει», είχε πει σε συνέντευξή της η Jennifer Lopez, μετά το διαζύγιό της από τον Marc Anthony.

Ο χρόνος είναι γιατρός και οι δυο τους πια συνυπάρχουν αρμονικά. Κοινές έξοδοι και κοινές οικογενειακές γιορτές είναι στο πρόγραμμά τους.

Jenna Dewan και Channing Tatum

© 2022 Chris Pizzello/AP IMAGES

Μετά από 9 χρόνια γάμου ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο και τίποτα δεν θα αλλάξει τη μεταξύ τους σχέση. Το είπαν και το έκανα πράξη αφού οι δύο ηθοποιοί παραμένουν φίλοι καλοί.

Lenny Kravitz και Lisa Bonet

διάσημα ζευγάρια © 2022 Charles Sykes/AP IMAGES

Η Lisa Bonet και ο Lenny Kravitz ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι και συγκάτοικοι, πριν ξεκινήσουν να έχουν ερωτική σχέση. Αγαπήθηκαν και απέκτησαν το 1988 την κόρη τους, Zoë. Το 1993 πήραν διαζύγιο όμως παρέμειναν φίλοι. «Είμαστε οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει» έχει πει σε συνέντευξή του ο Kravitz.