VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Το πιο εύκολο γιορτινό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις μόνη σου. Δες το βίντεο

Ladylike.gr Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Το γιορτινό μακιγιάζ δεν είναι πυρηνική φυσική. Για αρχή, να σου πω πως δεν είναι ένα συγκεκριμένο, δεν έχει κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις και δεν απαιτεί απαραιτήτως άπειρες ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη. Αρκεί μόνο να έχεις διάθεση. Διάθεση να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα στο μακιγιάζ σου, να πειραματιστείς και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να σε περιποιηθείς και να σε δεις κάπως διαφορετική αυτές τις γιορτές, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Κι αν είσαι έτοιμη για όλα αυτά, αλλά δυσκολεύεσαι λίγο με τον τρόπο και το #inspo, μαζί με την αγαπημένη μας makeup artist Ολίβια Σαχινίδου δοκιμάσαμε και σου δείχνουμε πώς θα πετύχεις ένα εύκολο γιορτινό μακιγιάζ μέσα σε λίγα λεπτά. Ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις, οι συνδυασμοί στο μακιγιάζ, τα καλλυντικά που χρησιμοποιήσαμε, τα tips που πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να το δοκιμάσεις κι εσύ.

Εμείς βάζουμε την έμπνευση, εσύ βάζεις δυνατά τη μουσική και πατάς play στο βίντεο:

Βάση:

Έχουμε δημιουργήσει μια φυσική βάση με το Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Make Up SPF 30 και το Giorgio Armani Power Fabric Concealer πάνω στην οποία θα δουλέψουμε με λάμψεις. Τοποθετήσαμε στα μάγουλα ένα ιριδίζον ρουζ από τη Smashbox Cosmic Celebration Planetary Cheek Palette και δώσαμε έξτρα λάμψη στα ζυγωματικά ταμπονάροντας με τα δάχτυλα μας ένα προϊόν λάμψης σε τζελ ή κρεμωδη μορφή, όπως το Chanel Le Gel Pailleté Transparent Shimmering Gel. Γενικά κάλο είναι να αποφύγεις το bronzer γιατί το αποτέλεσμα θέλουμε να είναι πιο glowy και ψυχρό.

Μάτια:

Για να έχει το μακιγιάζ ματιών μεγαλύτερη διάρκεια, απλώσαμε πρώτα ένα primer για τα μάτια όπως το Dust and Cream Eye Fix & Prime και στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε μια διαφανή σκιά που έχει ως βάση το glitter από την παλέτα Bobbi Brown Luxe Gems Eye Shadow Palette (limited edition) απλώνοντας την σε όλο το βλέφαρο. Για πιο έντονο αποτέλεσμα περάσαμε μια λεπτή γραμμή eyeliner με το MAC Cosmetics Pro Longwear Fluidline Gel Eye Liner στην απόχρωση Blacktrack και ολοκληρώσαμε με τη μάσκαρα Lancôme Monsieur Big Mascara Waterproof στην απόχρωση 01 Black.

Φρυδια:

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό βλέμμα μην ξεχάσεις να τονίσεις τα φρύδια σου. Επίλεξε ένα πιο φυσικό τρόπο να τονίσεις τα φρύδια σου, χρησιμοποιώντας μια μάσκαρα φρυδιών αντί για μολύβι, όπως το iconic Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel της Benefit Cosmetics.

Χείλη:

Γιορτές χωρίς κόκκινο κραγιόν δεν γίνονται! Τόνισε τα χείλη σου με την απόχρωση που σου ταιριάζει, δίνοντας όμως, μεγάλη προσοχή στο περίγραμμα. Για το περίγραμμα χρησιμοποιήσαμε το MAC Cosmetics Lip Pencil στην απόχρωση Cherry και ως κραγιόν το Chanel Rouge Allure Ink Fusion στην απόχρωση #818 True Red.