BEEN THERE DONE THAT

Θα Πεθάνουμε Όλοι (κάποια στιγμή)

Ένα ιατρικό scare (και μετά ένα ιατρικό wtf), μια γενέθλια απόδραση, ο κορονοϊός στην Ελλάδα, στην Αθήνα, στα περίπτερα, οι αμερικανικές εκλογές και μια συζήτηση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον θηλασμό είναι η εβδομάδα που πέρασα.

Τα Highlights

Τα ευρήματα μιας μαγνητικής, η τρομάρα που πέρασα (ξεκάθαρο j’ accuse σε Dr. House και Grey’s Anatomy), η συμβουλή της μάνας μου και η WTF γνωμάτευση.

Η γενέθλια (45 κλείσαμε) απόδρασή μου στη Μονεμβασιά, το σκαρφάλωμα στο κάστρο με πασούμι κα μεταξωτή φούστα και το μπάνιο στην Ελαφόνησο που είχε μια νεκροφόρα και μια από το πουθενά αλλαγή υαλοκαθαριστήρων.

Τα περίπτερα ως κίνδυνος μετάδοσης κορονοϊού (όχι άλλα μεταμεσονύχτια γαριδάκια για εμάς τους κοιλιόδουλους) και μια βουτιά στις πιθανές σκέψεις του Νίκου Χαρδαλιά γύρω από την απόφασή του.

Τα γραμματόσημα με τον μουσακά και την επίθεση του γιγαντιαίου χταποδιού.

Η φαρσοκωμωδία του πρώτου αμερικανικού debate μεταξύ Trump – Biden και προτάσεις για πιθανούς συντονιστές των επόμενων debate (Aννίτα βγαίνεις).

H προκλητική πρόσκληση του Προέδρου των ΗΠΑ προς τους Proud Boys (white supremacists) να κάνουν πίσω και να μείνουν σε επιφυλακή, όταν του ζητήθηκε απλώς να τους απορρίψει.

Ο Donald και η Melania μόνοι στο σπίτι με COVID-19 (και twitter).

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου και το τζιζ θέμα του θηλασμού.

Ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης δια χειρός Ελευθερίας Ντεκώ.

Ο μπαμπάς της Mafalda που μας άφησε.

To βιβλίο horror σάτιρας που βουτάει στον κόσμο των mean girls (αν σου άρεσε το Clueless, θα το λατρέψεις) και αποθεώνουν η Margaret Atwood, η Lena Dunham, οι New York Times και πολλοί ακόμα, είναι η νέα προσθήκη στη βιβλιοθήκη σου. Λέγεται Bunny.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram