THE STYLE EXPERT

Τα ψηλοτάκουνα είναι αγαπημένο φετίχ και must have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα

24Media Βάλια Σχίζα

Γόβες, πέδιλα, μπότες, μποτάκια σε έντονα χρώματα, μοτίβα υφάσματα και σχεδία δεν είναι ποτέ αρκετά για μια γυναίκα. Εξάλλου τα παπούτσια, κάθε είδους έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Κι επειδή εκτός από την κραδιά σου, τα παπούτσια έχουν ξεχωριστό ρόλο και στα outfits, τις γιορτινές μέρες δεν μπορείς παρά να ασχοληθείς ενδελεχώς με αυτά. Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν και η πρότασή μου είναι φέτος να κάνουμε τη διαφορά. Ας παντρέψουμε αγαπημένα ψηλοτάκουνα που βρήκα στην αγορά με τo πιο επίκαιρο fashion item που δεν είναι άλλο από το καλσόν.

24Media / Βάλια Σχίζα
Μακρύ πουλόβερ Tezenis και ζώνη H&M.

Η εποχή που τα καλσόν κάνουν θραύση έφτασε, επιτέλους. Τα έχεις στην καθημερινότητητά σου και τα χειμερινά looks σου γίνονται ακαταμάχητα. Όποιο και να είναι το στιλ και η διάθεσή σου μπορείς να μετατρέψεις το σύνολό σου σε ένα fashion style που θα ζηλέψουν άλλα και αντιγράψουν πολλές. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και οι συνδυασμοί επίσης.

Styling tips

  • Το καλσόν είναι κυρίαρχο στοιχείο του look σου  γιαυτό και πρέπει να προσέξεις την ποιότητά του να μη δείχνει  “φτώχο”  αφού από μόνο του μπορεί να απογειώσει ή και να καταστρέψει όλο το σύνολο.
  • Αν το σύνολό σου είναι αρκετά sexy  από μόνο του πρόσεχε με τη καλσόν θα το συνδυάσεις, δηλαδή αν φοράς δερμάτινη μίνι φούστα απέφυγε να το συνδυάσεις με διχτυωτό καλσόν με  μεγάλη πλέξη.
  • Αν θέλεις να καλύψεις τις ατέλειες πόδια σου και επιλέξεις ένα στο χρώμα του δέρματος απέφυγε να γυαλίζει και να μην είναι στο χρώμα σου.

24Media / Βάλια Σχίζα
Κάλτσες H&M, Μποτάκια με στρας Steve Madden, Nak shoes, τσάντα Kurt Geiger, attica Golden Hall.

24Media / Βάλια Σχίζα
Kαλσόν με στρας Calzedonia, mule με πέτρες, Kurt Geiger attica Golden Hall.

24Media / Βάλια Σχίζα
 Κάλτσες Tezenis, mix – animal printed γόβες και τσάντα Kurt Geiger, attica Golden Hall.

24Media / Βάλια Σχίζα
Kαλσόν με ρίγες Tezenis, γόβα μπλε σατέν με αγκράφα, Nak shoes.

24Media / Βάλια Σχίζα
Kαλσόν με μαύρες πέτρες Calzedonia, γόβα γκρί με αγκράφα Envie shoes, τσαντάκι με στρας Simon Miller, attica Golden Hall.

24Media / Βάλια Σχίζα
Γόβες με διαφάνειες και στρας, Steve Madden.

24Media / Βάλια Σχίζα
Καλσόν Tezenis, πέδιλα μωβ Nine West, Καλογήρου.

24Media / Βάλια Σχίζα
Kαλσόν οπάκ με χρυσόσκονη Calzedonia, γόβες Jessica Simpson.
24Media / Βάλια Σχίζα
Over-the-knee μπότες με στρας, Nak shoes.

24Media / Βάλια Σχίζα
Κάλτσες Tezenis, γόβες Envie shoes.