VIVIANE' S BEAUTY TALKS

SkinCare Summer School #1: Γιατί η επιδερμίδα σου χρειάζεται απαραίτητα το υαλουρονικό οξύ το καλοκαίρι

24MEDIA

Το καλοκαίρι τα σχολεία κλείνουν και πάμε διακοπές. Παρόλα αυτά, οι ανάγκες της επιδερμίδας μας– λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και των συνηθειών μας (περνάμε όλη τη μέρα στην παραλία, είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι στον ήλιο κλπ) είναι πολλές και διαφορετικές σε σχέση με τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Μπορεί ήδη δηλαδή, να έχεις αισθανθεί την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου να σε τραβάει, να είναι αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη, να δείχνει θαμπή και να έχει χάσει τη ζωντάνια και την ελαστικότητά της. Τι λείπει; Πώς θα τη boost-άρεις τώρα το καλοκαίρι; Ποια συστατικά – επομένως και προϊόντα- μπορείς να χρησιμοποιείς και στην καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς σου;

 

Κάπως έτσι- για χάρη της επιδερμίδας μας και μόνο- αποφασίσαμε να «ξανα-ανοίξουμε» τα σχολεία, δημιουργώντας ένα mini skincare summer school τον Αύγουστο που θα λύνει τις όποιες απορίες σου σχετικά με τα συστατικά που μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τώρα το καλοκαίρι στην επιδερμίδα σου. Ποια χρειάζεσαι; Ποια μπορείς αν χρησιμοποιείς άφοβα; Το πρώτο «μάθημα» αφορά το υαλουρονικό οξύ και στο παρακάτω video συγκεντρώσαμε περιληπτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χρήση του αυτή την εποχή. Πάτα play.

Από τη θεωρία στην πράξη ή αλλιώς αφού έμαθες γιατί χρειάζεσαι το υαλουρονικό οξύ τώρα το καλοκαίρι, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα με υαλουρονικό οξύ!

Beauty Editor’s Picks ή αλλιώς αγαπημένα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ:

30ml17.jpg
SEPHORA.GR

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Αυτή η σύνθεση περιέχει 3 μοριακά βάρη υαλουρονικού οξέος (υψηλό, μεσαίο και χαμηλό), καθώς και ένα πολυμερές υαλουρονικού οξέος νέας γενιάς, και προσφέρει πολυεπίπεδη ενυδάτωση (στην επιφάνεια και σε βάθος), χωρίς λιπαρότητα. Αυτή η συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος (2%) σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Β5 ενισχύει την ενυδάτωση της επιφάνειας της επιδερμίδας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
3600542385626νες.jpg
PHARM24.GR

Garnier Hyaluronic Aloe Serum Tissue Mask

Η υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης Hyaluronic Aloe είναι εμπλουτισμένη με Βιολογική Αλόη και ενισχυμένη με Υαλουρονικό Οξύ Φυσικής Προέλευσης. Χαρίζει μία έκρηξη ενυδάτωσης και μία αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα μέσα σε 15 λεπτά! Plus: Η κάθε μάσκα περιέχει ποσότητα ενός μπουκαλιού ορού, ενώ είναι κατάλληλη ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-fce8d4c4be673c9a731791e893306569.jpg
ATTICADPS.GR

La Roche Posay Hyalu B5 Aqua Gel SPF30

Με super δροσερή υφή gel, που αφήνει ένα αόρατο αποτέλεσμα, χωρίς λευκά σημάδια, αυτή η κρέμα ημέρας, συμβάλλει στην επανόρθωση της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από την φωτογήρανση. Έχει μοναδική σύνθεση με καθαρό υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη Β5 και αντι-οξειδωτικά συστατικά για την ανάπλαση και επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού σε 1 ώρα αλλά και για υψηλή προστασία έναντι εξωτερικών παραγόντων (ακτίνες UVA & UVB και ρύπανση).
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-0c2e111637041f00394957fff115b73f.jpg
ATTICADPS.GR

CeraVe Hydrating Cleanser

Ιδανική για πρόσωπο και σώμα, αυτή η κρέμα για καθαρισμό έχει δημιουργηθεί μαζί με δερματολόγους, με σκοπό να καθαρίζει- απομακρύνει απαλά τους ρύπους και τη λιπαρότητα, αλλά και να ενυδατώνει αποτελεσματικά από την πρώτη κιόλας χρήση, χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμιδικό φραγμό. Περιέχει 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ είναι κατάλληλο και για το ευαίσθητο δέρμα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-6b2a0e3e443035309420f26f1a3579962.jpg
ATTICADPS.GR

L'Oreal Paris Revitalift Filler With Hyaluronic Acid Ampoules

Εμπλουτισμένες με καθαρό υαλουρονικό οξύ που συμβάλλει στην εντατική σύσφιξη, ομοιομορφία και ενυδάτωση της επιδερμίδας και βιταμίνη Β5, που έχει καταπραϋντική και αναπλαστική δράση, αυτές οι αμπούλες ενυδατώνουν εντατικά και ανορθώνουν την επιδερμίδα μέσα σε μόλις 7 ημέρες, σε 6 βασικά σημεία του προσώπου: μεσόφρυο, ζυγωματικά, μάγουλα, ζώνη σιαγόνας, ζώνη έκφρασης, περίγραμμα του προσώπου. Τα εξαιρετικά συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά, διατηρούνται σφραγισμένα μέσα σε αυτές μέχρι να χρησιμοποιηθούν, για μέγιστη φρεσκάδα και αποτελεσματικότητα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-33c376c595a54fbd117cff406631bcbf.jpg
ATTICADPS.GR

Vichy Capital Soleil Αντηλιακό Water Spray SPF 30 - Για ενυδάτωση

Έχοντας μία καινοτόμα υφή νερού- εξαιρετικά ελαφριά, εξαιρετικά φρέσκια, το αντηλιακό water spray της Vichy, προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία που αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, το οποίο ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ