FOOD FACTORY

Συνταγή για ταρτάρ σολομού. Θα το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι

Ετοιμάζουμε ταρτάρ σολομού στο σπίτι και γευόμαστε κάτι τελείως διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει.

Υλικά

200 γρ τζίντζερ (τρίμμενο στον τρίφτη)

4 Λάιμ χυμό και ξύσμα

600 γρ. Φρέσκο Σολομό (κομμένο σε μικρά κυβάκια)

1/4 φλιτζ. Ελαιόλαδο

Αλάτι

3 κ.σ. ροζ πιπέρι σε κόκκους

1 συσκευασία φύλλα βαλεριάνα (φρέσκια σαλάτα)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το τζίντζερ, τον χυμό λαιμ και τον φρέσκο σολομό ανακατεύουμε καλά σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο 4-6 ώρες. Λίγο πριν σερβίρουμε στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε σε ένα άλλο μπολ όπου του προσθέτουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και στη συνέχεια βάζουμε πολύ προσεκτικά μέσα στα ποτήρια και ρίχνουμε λίγο ροζ πιπέρι και ένα φύλλο βαλεριάνας.