THE STYLE EXPERT

Παγιέτες: Η ώρα της λάμψης

24Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Παγιέτα, η βασίλισσα των γιορτών. Τη βλέπεις πολύ συχνά σαν επιλογή στα outfits, κυρίως στο ρεβεγιόν. Έχει συνδεθεί με επίσημο ένδυμα αλλά η αλήθεια είναι πως επειδή αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις, τα τελευταία χρόνια έχει μπει πιο δυναμικά στη ζωή μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα τη δούμε συνδυασμένη με πιο sportive ρούχα στη καθημερινότητά μας. Το φετινό ρεβεγιόν λοιπόν, όπως κάθε χρόνο εξάλλου, επιτάσσει λάμψη και ξεχωριστές εμφανίσεις. Όποιο και αν είναι το στιλ σου, μπορείς να υποστηρίξεις τις παγιέτες και να εντυπωσιάσεις, αρκεί να επιλέξεις ένα κομμάτι που πραγματικά σου ταιριάζει.

 

Rock & glam

Αν βρίσκεσαι σε ροκ διάθεση, ένα σακάκι όλο παγίετες συνδυασμένο με t-shit και mini φούστα ή ακόμα και το τζιν σου θα σου δώσουν ένα άνετο σύνολο. Μπορείς να ολοκληρώσεις με τα biker μποτάκια σου ή ακόμα και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες.

24Media / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson
Σακάκι και φούστα ΜΥ Τ wearables Attica Golden hall, t-shirt και ζώνη Bershka, μποτάκια Zara.

Romantic look

Αν είσαι πιο ρομαντική και boho τότε μη διστάσεις να συνδυάσεις τις παγέτες σου με floral ή ακόμα και με ένα μποκάρ κομμάτι.

Πουκάμισο με λουλούδια, μπερές και τσαντάκι με στρας Stradivarius, παντελόνι και παλτό BSB, γόβες Envie shoes.

Girly sparkles

Αν έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση τα έντονα χρώματα συνδιασμένα με φούστες με όγκο και τούλι είναι ιδανικά για να κάνουν μια εντυπωσιακή girly εμφάνιση.

Σακάκι και μπλούζα Veronica Beard Attica Golden hall, φούστα από τούλι Mine skirt, τσάντα Kurt Geiger Attica Golden hall, πέδιλα Mairiboo by Envie Shoes.

Sportive version

Ακολούθησε την μεγαλύτερη και καλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων, στην sportive και συνδύασέ τη με παγιέτες για έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Ένα κοστούμι όλο παγιέτα μπορεί εύκολα να φορεθεί, αφού οι δύναμη των sneakers μπορεί να «ηρεμήσει» όλη τη λάμψη του outfit.

Σακάκι και παντελόνι ΜΥ Τ wearables Attica Golden hall, cropped top Mallory the Label, sneakers Michael Kors, και τσάντα Pinko Attica Golden hall.

Glam outfit

Ωδή στη λάμψη και στην φινέτσα όταν συνδυάζεις όλες τις τάσης της χρόνιας. Φούστα φορεμένη με πουκάμισο και σακάκι στα πιο υπέροχα υφάσματα τις φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλα από την παγιέτα, το βελούδο και το σατέν. Ένας συνδυασμός για ένα ακαταμάχητο outfit.

Πουκάμισό και φούστα BSB, βελούδινο σακάκι Mango, καπέλο Stadivarius, ζώνη Berskha  γόβες Mairiboo by Envie Shoes.

Καλές γιορτές, λοιπόν! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα λάμψετε.