THE STYLE EXPERT

Δερμάτινα και μπεζ μπότες: Πώς θα συνδυάσεις τις 2 πιο hot τάσεις της σεζόν

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA

Συχνά οι φίλες μου με ρωτάνε πώς θα συνδυάσουν τα ρούχα τους. Τους φαίνεται «βουνό» η όλη διαδικασία. Προσπαθώ να τους εξηγήσω πως το να ντύνεσαι καθημερινά είναι πραγματικά ένα παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, σε μια από τις ατέλειωτες κουβέντες μας προέκυψε το εξής θέμα. Μου είπαν πως μία από τις μεγαλύτερες φετινές τάσεις είναι για εκείνες απαγορευτική. Κι όπου hot τάση, βάλε δερμάτινα.

δερμάτινα και μπεζ μπότες 24MEDIA / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson

Το ζητούμενο είναι πώς μπορούν τα βάλουν σωστά. Η σκέψη τους είναι πως θα αγοράσουν ένα δερμάτινο κομμάτι και θα μείνει για πάντα στην ντουλάπα, αναξιοποίητο.

Η χαρά μου μεγάλη καθώς το παιχνίδι μου μόλις ξεκίνησε. Για να τους δείξω πόσο εύκολα συνδυάζονται τα δερμάτινα ρούχα τα «πάντρεψα» με άλλη μια hot τάση που έχουμε φέτος, τις μπεζ-λεύκες μπότες.

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA

Μπεζ μπότες. Πολύ καλά διάβασες. Αυτές που δεν τολμάς να πάρεις. Δες λοιπόν, πώς μπορείς να τις συνδυάσεις με τα δερμάτινα ρούχα σου.

Δερμάτινη φούστα και μπεζ μπότες

Λευκό πουλόβερ Benetton, δερμάτινη πλισέ φούστα BSB, μπότες Sante Shoes / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA
Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA

Η δερμάτινη φούστα φοριέται τέλεια το πρωί με ένα πουλόβερ που κάνει πιο «απαλή» τη σκληρή εικόνα του δερμάτινου. Επίσης συνδυάζεται υπέροχα με κορμάκι και μπλέιζερ, όπως και με πουκάμισο. Για μια πιο street style εναλλακτική το φούτερ είναι η λύση που θα απογειώσει το στιλ σου.

Τζιν παντελόνι και δερμάτινο τοπ

 

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA
δερμάτινα και μπεζ μπότες Πουκάμισο Lynne, δερμάτινη μπλούζα Yvonne Bosnjak, τζιν Attrattivo, μπότες Sante Shoes / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA

Η δερμάτινη μπλούζα μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά διαφορετικά στιλ ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα τη συνδυάσεις. Το τζιν είναι η πιο απλή και σίγουρη λύση. Αν πάλι κάνεις layering τότε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Με παντελόνι ή με φούστα η δερμάτινη μπλούζα δίνει πολλούς παραπάνω πόντους στο σύνολό σου.

Δέρμα και δαντέλα

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA
δερμάτινα και μπεζ μπότες Μπλούζα και παντελόνι Yvonne Bosnjak, μπότες Sante Shoes, γυαλιά ηλίου Rayban Luxottica / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson 24MEDIA

Δερμάτινο παντελόνι, μια επιλογή που ανταποκρίνεται και στις πρωινές και στις βραδυνές εμφανίσεις σου. Τόλμησε να το συνδυάσεις με διαφορά υφάσματα και να πειραματιστείς. Τη δαντέλα και το μετάξι είναι προτιμότερο να τα επιλέξεις για τις βραδινές σου εξόδους. Τ-shirt με σακάκι, φούτερ, πουκάμισα και πουλόβερ θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας.