ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Zendaya: Το αντίστροφο eyeliner στο μακιγιάζ της είναι το νέο trend που αξίζει να δοκιμάσεις

Lia Toby/Getty Images/Ideal Image

Δεν προλάβαμε να «ξεπεράσουμε» το “Banana” Eyeliner aka το νέο trend στο eyeliner που θέλει να σχηματίζεις μία γραμμή με το υγρό eyeliner στην κόγχη του ματιού- πάνω από το καπάκι του κινητού βλεφάρου, και έρχεται η Zendaya να βάλει ακόμη μία πρόκληση στο τραπέζι: Το αντίστροφο eyeliner.

Μετά τις επικές τους εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας, η Zendaya εμφανίστηκε με τον Timothée Chalamet στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας, Dune, στην οποία πρωταγωνιστούν. Σχολιάσαμε ήδη τις λαμπερές εμφανίσεις τους για το photocall της ταινίας και ήρθε η στιγμή να δούμε τι επέλεξαν για το κόκκινο χαλί στο Odeon Luxe Leicester Square.

Η Zendaya εμφανίστηκε με ένα ασύμμετρο long sleeve, ιβουάρ φόρεμα κεντημένο με παγέτες από τη fall 2021 ready-to-wear collection του Rick Owens, ενώ ο Timothée Chalamet με ένα μαύρο κοστούμι από την αντρική συλλογή του Alexander McQueen’s spring 2022. Αυτό, όμως, που ξεκάθαρα έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το μακιγιάζ της πρώτης.

Το μακιγιάζ της Zendaya

Με τη βοήθεια του makeup artist Raoul, η Zendaya δημιούργησε μία ανάλαφρη βάση στο πρόσωπό της, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα της. Στο πάνω κινητό βλέφαρο, επέλεξε να δημιουργήσει ένα winged eye look σε μία σκούρα μωβ απόχρωση, σβήνοντάς το προς τις άκρες, ενώ αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το κόλπο με το eyeliner στη γραμμή των κάτω βλεφάρων της.

Αντί να το απλώσει με φορά προς την εξωτερική γωνία για να τονίσει ακόμη πιο πολύ το βλέμμα της, η ίδια επέλεξε να τραβήξει τη γραμμή, αντίστροφα- με φορά δηλαδή προς την εσωτερική. Παράλληλα, ενίσχυσε την ένταση βάζοντας ένα touch highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών της που φώτιζε ακόμη πιο πολύ τα μάτια της. Το eye look ολοκληρώθηκε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες, αλλά και ένα highlighter σε μία μωβ ιριδίζουσα απόχρωση στο κόκκαλο του φρυδιού της.

Πώς σου φαίνεται το αντίστροφο eyeliner; Θα το δοκίμαζες;