ΠΡΟΣΩΠΟ

Το ήξερες πως η έλλειψη ύπνου ευθύνεται για τις ρυτίδες σου;

Unsplash

Οι καθημερινές μας υποχρεώσεις πολλές. Το ίδιο και ο χρόνος που περνάμε μπροστά στην οθόνη του κινητού μας, του υπολογιστή και της τηλεόρασης. Το φως, βέβαια, των συσκευών δεν είναι το μόνο που δυσκολεύει τον ύπνο μας.

Παραδοσιακά, οι εξωτερικές επιδράσεις όπως η ξηρότητα, οι υπεριώδεις ακτίνες και η γήρανση θεωρούνται ως οι αιτίες των ρυτίδων. Παρόλα αυτά, η Shiseido, διερευνά την πιθανότητα, η έλλειψη ύπνου να διεγείρει τον σχηματισμό των ρυτίδων.

Οι ερευνητές των εργαστηρίων Shiseido, στοχεύουν σε δύο πιθανούς παράγοντες που προκαλούν ρυτίδες και σχετίζονται με την απώλεια ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι βραχυπρόθεσμες ρυτίδες σχετίζονται με την αδυναμία της επιδερμίδας να διατηρήσει την υγρασία, ενώ οι μακροπρόθεσμες, την αποδόμηση των δερματικών ιστών λόγω γλυκοζυλίωσης.

Κι όπως είναι λογικό, στην ηλικία των 30 και των 40 ετών, η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητα που είχε στην ηλικία των 20. Κάποιες από εμάς βλέπουμε τα σημάδια της κούρασης περισσότερο στο πρόσωπό μας.

Η νέα Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream

Oι επιστήμονες των εργαστηρίων Shiseido, βασισμένοι σε έρευνα σχετικά με την απώλεια ύπνου, ως το νέο αντικείμενο μελέτης για την γήρανση της επιδερμίδας, δημιούργησαν την Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream, ειδικά για τις γυναίκες που επενδύουν στην υγεία και την ομορφιά τους. Η νέα πλούσια και θρεπτική κρέμα νύχτας, στοχεύει στην βελτίωση των ορατών σημαδιών που προκαλεί η έλλειψη ύπνου, ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας, αποκαθιστά την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων  κατά την διάρκεια της νύχτας και χαρίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Το διακριτικό άρωμα λουλουδιών που περιέχει, έχει μια ιδιαίτερη φρεσκάδα ενώ το κομψό βάζο της συσκευασίας έχει μια πιο σκούρα απόχρωση που μας προτρέπει να το χρησιμοποιήσουμε το βράδυ.