ΜΑΛΛΙΑ

Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις φορώντας το σκουφί σου στα χιόνια

Imaxtree

Η χώρα (και η Αθήνα) ντύθηκε στα λευκά και το κρύο είναι αρκετό. Θα βγεις να παίξεις με το χιόνι. Τα πράγματα απλά: Θα βάλεις τα πιο ζεστά σου ρούχα, γάντια και σκουφί στο κεφάλι σου. Κινητό πήρες για καμιά φωτογραφία;

Αφήνοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα, το χιόνι μας έκανε (για λίγο τουλάχιστον) να ξεχαστούμε, να χαρούμε, να θέλουμε να βγούμε για χιονοπόλεμο. Και αν θέλεις να κάνεις- μέρα που ‘ναι- κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το σκουφάκι σου με ένα διαφορετικό χτένισμα στα μαλλιά σου.

Ένα χτένισμα, που θα ξεφεύγει από αυτά που συνηθίζεις κάθε μέρα. Λίγα λεπτά μπροστά στον καθρέφτη και μερικές απλές κινήσεις (που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη τεχνική) αρκούν για να πετύχεις πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι και να δώσεις extra bonus στιλ στο συνολικό σου look. Τι λες;

Παρακάτω λοιπόν, συγκέντρωσα μερικές τέλειες ιδέες για το χτένισμά σου, με πρωταγωνιστή το σκουφάκι σου, όσο η «Ελπίδα» παραμένει…

5 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις φορώντας το σκουφί σου

Δύο bubble πλεξουδάκια

Σε αυτή την περίπτωση, χωρίζεις τα μαλλιά σου σε δύο ίσα μέρη κάνοντας μία κάθετη χωρίστρα και ξεκινάς να πλέκεις δύο πλεξουδάκια. Ανά τρία με πέντε δάχτυλα (αυτό εξαρτάται και από το μήκος των μαλλιών σου) δημιούργησε μικρά bubbles με διάφανα λαστιχάκα. Είσαι έτοιμη!

Wavy hair

Πιάσε το ψαλίδι για μπούκλες στα χέρια σου και ξεκίνα να δημιουργείς χαλαρά – προσοχή χαλαρά- waves, δίνοντας έμφαση προς τις άκρες των μαλλιών σου.

Πλεξούδα ψαροκόκαλο

Αν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασε να αναβαθμίσεις την κλασική γαλλική πλεξούδα σου με μία πλεξούδα ψαροκόκαλο.

Double buns

Τα πράγματα απλά. Χωρίζεις τα μαλλιά σου σε δύο ίσα μέρη με τα χέρια σου και ξεκινάς να τα τυλίγεις σε δύο πολύ χαμηλά (στο ύψος του αυχένα) messy buns! Έτοιμη!

Χαλαρή πλεξούδα στο πλάι

Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Φέρε όλα τα μαλλιά σου στο πλάι. Φόρεσε το σκουφί σου και ξεκίνα να κάνεις μια χαλαρή γαλλική πλεξούδα. Όσο πιο messy το αποτέλεσμα, τόσο καλύτερα.