ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Winged eyeshadow: To trend στο μακιγιάζ ματιών για να ξεφύγεις από το κλασικό cat eye

Η αλήθεια είναι πως οι κινήσεις στο μακιγιάζ κάθε γυναίκας είναι πολύ συγκεκριμένες και διαφορετικές για την κάθε μία. Παρ' όλα αυτά, το να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στο look σου από τα συνηθισμένα, είναι θέμα χαρακτήρα, χρόνου και διάθεσης. Κι αν είσαι σε αυτό το mood αλλαγής από τα συνηθισμένα, εμείς, όχι μόνο είμαστε μαζί σου, αλλά θα σου προτείνουμε και τι θα κάνεις. Κράτα το όνομα «winged eyeliner».

Αν είσαι beauty διαβασμένη ή απλά σου αρέσει να φοράς στα μάτια σου eyeliner, θα ξέρεις πως δεν μιλάμε για μία καινούργια τάση αλλά για το trend που θέλει να τονίζεις την εξωτερική γωνία των ματιών σου, δημιουργώντας ένα φτερωτό σχήμα είτε με το eyeliner (βλέπε winged eyeliner) είτε με τη σκιά, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Get inspired: Το είδαμε στην πιο διακριτική εκδοχή του στο fashion show του Οίκου Tom Ford για το φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα, στο Instagram της Pat Mac Grath (αγαπημένη makeup artist)  αλλά και στο red carpet φορεμένο από πολλές διάσημες κυρίες, όπως τη Bella Hadid, τη Candice Swanepoel, την Camila Coelho, την Jasmine Sanders.

 

Get the look: Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι αφού απλώσεις τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, να τη σβήσεις, τραβώντας τη προς τα έξω. Το πόσο μακριά θα την τραβήξεις έχει να κάνει με το πόσο τολμηρό look θέλεις να πετύχεις. Για περισσότερο inspo και τεχνική πάτα play στο παρακάτω βίντεο.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/hungvanngo