ΜΑΛΛΙΑ
SPONSORED

Βρήκαμε το μυστικό για το πιο (τέ)λειο ίσιωμα μαλλιών που διαρκεί

Unsplash

Αν δεν ανήκεις στην περίφημη κατηγορία «μαλλί- πράσο», τότε θα με καταλάβεις. Το σενάριο, «λούζομαι και βγαίνω» δεν έχει γραφτεί για μένα. Το ίσιωμα επιβάλλεται όπως και δήποτε σ’ αυτή την αφηρημένη τέχνη τρίχας που (αν)ισορροπεί μετάξυ ίσιου και σπαστού. Δεν κάνω του κεφαλιού μου (#διπλής). Έχουμε και μία αξιοπρέπεια.

 

 

 

Κάθε φορά που βγαίνω λοιπόν από το μπάνιο, ένα σεσουάρ με περιμένει ζεστό ζεστό δίπλα από τον καθρέφτη. Και με κλειστά τα κομμωτήρια, η λύση ήταν και είναι να επενδύεις στα καλύτερα προϊόντα προκειμένου να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σπίτι σου, με τα χεράκια σου. Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει βοηθός πιστολάκι ή να κατέχεις διόλου την υψηλή τέχνη της κομμωτικής. Το μυστικό για τέ(λειο) ίσιωμα είναι ένα και είμαι έτοιμη να σου το αποκαλύψω: Το λάδι Keratin Smooth του TRESemmé, το οποίο αν εφαρμόζεις κάθε φορά πριν το styling θα δεις διαφορά. Όχι μόνο στο πόσο εύκολα θα γίνει το μαλλί σου «πρόκα», αλλά και στην ποιότητά του συνολικά. Και το αμέσως πιο σημαντικό, θα έχεις ένα αποτέλεσμα που θα διαρκεί. Ίδρωσε, κοιμήσου, πιάσ’ τα κότσο όσο θες. Ένα μαλλί φροντισμένο με λάδι που έχει ως βασικά του συστατικό το εκχύλισμα κερατίνης και το αφρικανικό έλαιο Marula Oil, δεν το σκιάζει καμία υγρασία και κανένα φριζάρισμα.

 

Ένα λάδι που δεν λαδώνει

Αυτό ακριβώς είναι και το μεγαλείο του. Ότι κάνει τα μαλλιά σαν να ήταν ίσια, απαλά και λαμπερά από πάντα χωρίς να τα βαραίνει. Λες και καμία βαφή, κανένα styling, καμία εποχιακή τριχόπτωση δεν τα άγγιξαν ποτέ. Το λάδι μαλλιών Keratin Smooth ελέγχει το φριζάρισμα κι απορροφάται τόσο μα τόσο φυσικά. Είναι σαν να βρήκες αυτό που έλειπε για να τιθασεύσεις κάθε μια τρίχα σου και όλες μαζί ενωμένες να δημιουργούν το πιο φανταστικό ίσιο χτένισμα. Γιατί ωραία τα περίτεχνα hairlooks, αλλά η σιγουριά που νιώθεις με σένα στα ίσια σου, είναι ασύγκριτη. Αφού λοιπόν λουστείς (ιδανικά με το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Keratin Smooth του TRESemmé, που ελέγχει το φριζάρισμα έως και 72 ώρες, κάνεις το styling που σου κάνει καλό: Βήμα ένα, το σπρει κατά της θερμότητας Keratin Smooth Heat Defense με κερατίνη, και βήμα 2, αφού τελειώσεις με το στέγνωμα, εφαρμόζεις μια μικρή ποσότητα Keratin Smooth Oil για το τέλειο φινίρισμα. Κι άσε τους όλους να σε ρωτούν αν μόλις βγήκες από το κομμωτήριο. To TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

Ανακάλυψε τώρα όλα τα προϊόντα του TRESemmé!

To TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

Get the TRESemmé feeling:

 TRESemmeGreece Facebook Τresemmegreece Instagram