ΜΑΛΛΙΑ

Βρήκαμε τα πιο ωραία χτενίσματα

Πλησιάζουν και οι γιορτές. Ναι, έχουμε ακόμα αλλά τα λαμπάκια ξεκίνησαν να κάνουν εμφανίσεις σε βιτρίνες και προσόψεις καταστημάτων. Κι αν δε θέλεις να τοποθετήσουμε το θέμα χρονικά, αυτά τα χτενίσματα πρέπει να τα έχεις υπόψη σου.

Θα σου χρειαστούν την ημέρα που τα μαλλιά σου δε θα στέκονται με τίποτα και θα πετούν οι φύτρες σε τέτοιο βαθμό που σε θα σου επιτρέπουν να βγεις από το σπίτι, ούτε για το περίπτερο στην παρακάτω γωνία.

Τότε είναι που θα ανοίξεις το θέμα αυτό (το έχεις βάλει φυσικά στα αγαπημένα για να μην παραπέσει) και θα πάρεις ιδέες. Φυσικά την ίδια διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις και λίγο πριν το κομμωτήριο.

Θέλεις μία αλλαγή, να κάνεις κάτι για τη διάθεση. Έχεις κάνει τη μελέτη σου και πας προετοιμασμένη. Ξέρεις τι θέλεις και δε θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Το κεφάλι ”λάχανο” μόνο οι λατρεμένες γιαγιάδες.

Η μόδα θέλει τα χτενίσματά μας απλά και καθόλου στιλιζαρισμένα. Να έχεις φτιάξει μαλλί και να μη φαίνεται πως έχεις φτιάξει. Χαλαρά πιασίματα, ανέμελοι κότσοι, ελαφρώς κυματιστά και πλεξούδες σε στιλ στεφανάκι (ό,τι πρέπει για τις ατίθασες φύτρες).