ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτά τα βερνίκια νυχιών είναι για σένα που αγαπάς τις παστέλ αποχρώσεις

Το φετινό καλοκαίρι, οι παστέλ αποχρώσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Υπέροχα κίτρινα, ροζ, μοβ (αυτό της λεβάντας είναι το αγαπημένο μας), light blue και πράσινα είναι ανάμεσα στις αποχρώσεις που θα μεταμορφώσουν τα looks μας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το μανικιούρ μας. Γι’ αυτό βρήκαμε τις 5 πιο όμορφες παστέλ αποχρώσεις σε βερνίκια που θα αγαπήσεις κι εσύ σίγουρα.

Την ώρα που τα bold φούξια, οι neon αποχρώσεις και τα διαχρονικά κόκκινα εναλλάσσονται με τα έντονα σχέδια σε διαφορετικά στιλ, υπάρχουν κι εκείνες οι παστέλ αποχρώσεις που έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας. Οι απαλές αποχρώσεις στο μανικιούρ μας είναι μία κομψή επιλογή. Κάνουν τα άκρα μας να δείχνουν πιο μακριά και τα νύχια μας πιο «καθαρά». Ειδικά το καλοκαίρι τα παστέλ βερνίκια είναι μία καλή επιλογή για το μανικιούρ σου, αφού θα δώσουν μία fresh αισθητική σε κάθε σύνολο και θα εναρμονιστούν με ευκολία σε κάθε επιλογή σου (όσο statement κι αν είναι).

Ακόμα ένα θετικό; Όσο πιο pale είναι η απόχρωση στο βερνίκι σου, τόσο πιο διακριτική θα είναι η διαφορά ανάμεσα στο φυσικό σου νύχι και στο μανικιούρ σου όσο μακραίνουν τα νύχια σου κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Κίτρινο, ροζ, πράσινο, το χρώμα της μέντας και της λεβάντας. Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου απόχρωση εμείς σου βρήκαμε τα πιο υπέροχα βερνίκια.

5 παστέλ βερνίκια για να βρεις το αγαπημένο σου