ΝΥΧΙΑ

Velvet nails: 7 μανικιούρ που θυμίζουν βελούδο

Instagram/evemeetsnails/

Πρώτα ζούμε- εν προκειμένω, πρώτα κάνουμε μανικιούρ– και μετά γράφουμε. Αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Κι αν είσαι πιστή αναγνώστρια της beauty στήλης, θα παρατήρησες πως στο #ManiMonday αυτής της εβδομάδας, τα κορίτσια του LadyLike σου δείξαμε τα νύχια μας (χμ, τα μανικιούρ μας).

Το #nailmenu κάλυπτε όλα σχεδόν τα γούστα: Διακριτικές, ανοιχτές αποχρώσεις που προσφέρουν ένα ”clean” αποτέλεσμα στα νύχια σου, όπως αυτή που έχει στα νύχια της η Μαριλέλλα, είτε τα πιο έντονα σχέδια: δες τα “Abstract Swirl” nails της Μαρίας ή τα Velvet 5D Nails της Μάριον.

Σήμερα, αποφασίσαμε να κάνουμε focus στα τελευταία aka velvet nails, δείχνοντάς σου ακόμη μερικά ευφάνταστα σχέδια, ιδανικά, για εσένα που λατρεύεις το glitter, τη λάμψη και ζητάς κάτι πιο ιδιαίτερο από ένα απλό μανικιούρ.

Στην ουσία, όπως δηλώνει το όνομά τους τα velvet nails έχουν ως σκοπό να μιμηθούν το εφέ του βελούδου, στα νύχια, δημιουργώντας ένα 5D εφέ. Οι αποχρώσεις που μπορεί να δοκιμάσει κανείς, αν αποφασίσει να υιοθετήσει την συγκεκριμένη τάση, είναι πολλές. Μπορεί να ξεκινήσει από τις πιο κλάσικές αποχρώσεις, όπως το nude ή το απαλό ροζ, φτάνοντας έως τις πιο έντονες, όπως το σκούρο πράσινο, το μπλε κλπ.

Εκτός όμως, από το χρώμα, μπορεί κανείς να συνδυάσει τη συγκεκριμένη τάση με μία ακόμη στα νύχια του. Μία τέλεια ιδέα για παράδειγμα είναι να δοκιμάσει το velvet french mani (γαλλικό που αντί για το κλασικό λευκό tip στην άκρη έχει velvet εφέ). Αν είσαι σε mood για να δοκιμάσεις κάτι extra στο μανικιούρ σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα παρακάτω σχέδια.

7 velvet μανικιούρ για να πάρεις ιδέες για το δικό σου

Σε μία σαμπανιζέ, χρυσή απόχρωση που ταιριάζει με όλα

Icy Blue Velvet για να μπεις από τώρα σε summer vibes

Velvet Γαλλικό, κανείς;

Negative Space Velvet Mani: Αν θέλεις να συνδυάσεις 2 τάσεις μαζί στο μανικιούρ σου

Mint Velvet Nails: Για εσένα που αγαπάς τις pastel αποχρώσεις

Purple Velvet Nails: Αν σου αρέσουν τα πιο έντονα χρώματα

Silver Alert: Το απόλυτο #glammani