ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αν βαρέθηκες το κλασικό smokey eye look σε σκούρες αποχρώσεις, πρέπει να δεις αυτό το μακιγιάζ

Imaxtree Imaxtree

Η σχέση σου με το μακιγιάζ  εξαρτιόταν πάντα από τον ελεύθερο χρόνο που είχες στη διάθεσή σου. Δηλαδή, το πόσο θα ξέφευγες τελικά από τα συνηθισμένα και θα δοκίμαζες κάτι διαφορετικό στο look σου, ακόμη και μία διαφορετική απόχρωση κραγιόν είχε να κάνει ξεκάθαρα με το πόσο χρόνο είχες για να το υιοθετήσεις και φυσικά να το συνηθίσεις πάνω σου. Σωστά;

Και να που #μένουμεσπίτι, ο χρόνος είναι άπλετος και όλα συνωμοτούν- εφόσον υπάρχει διάθεση βέβαια- να κάνεις αυτή την υπέρβαση στο μακιγιάζ σου. Να ξεφύγεις από τα κλασικά και να υιοθετήσεις νέα πράγματα στο look σου.

Κι αν σου αρέσει να τονίζεις τα μάτια σου και αγαπάς τα smokey eyes, τότε αυτή την άνοιξη (και γενικά όσο ανοίγει ο καιρός) μπορείς να δοκιμάζεις να πειραματίζεσαι με περισσότερο χρώματα στη ρουτίνα σου.

Η δική μας πρόταση; Αντικατέστησε τις σκούρες χειμωνιάτικες- μα κλασικές μαύρες- καφέ σκιές- στο μακιγιάζ των ματιών σου, με πιο ανοιχτές, παστέλ, όπως η παρακάτω μοβ λιλά, έτσι για να κάνεις τη διαφορά και να δώσεις ένα πιο ανοιξιάτικο τόνο στο look σου.

Το look:

Στην ουσία αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μία φυσική σχεδόν βάση στην επιδερμίδα σου και στη συνέχεια, να απλώσεις τη μοβ- λιλά σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκαλο των φρυδιών, ενώ για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα, μπορείς αφενός να κάνεις μία εντυπωσιακή γραμμή με το eyeliner και να τονίσεις με ψεύτικες βλεφαρίδες. Τέλος, κράτησε την ισορροπία στα χείλη, επιλέγοντας μια nude glossy απόχρωση.

Σου θυμίζω σε αυτό το σημείο, πως παρόμοιο makeup look είχε δοκιμάσει πριν μέρες η Jennifer Lopez, βάφοντας βέβαια και τα νύχια της σε μία παρόμοια απόχρωση.

Μήπως αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να δοκιμάσεις επιτέλους μία μοβ-λιλά σκιά στο μακιγιάζ σου και γενικά να πειραματιστείς λίγο παραπάνω με το makeup look σου;