ΠΡΟΣΩΠΟ

Βάφεις τα φρύδια σου; Το τέλειο tip για τη θάλασσα

Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Μερικά από τα προϊόντα που δεν λείπουν ΠΟΤΕ από το νεσεσέρ μου όλο το χρόνο είναι αυτά των φρυδιών. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσω το νεσεσέρ μου χωρίς ένα μολύβι και ένα gel/μάσκαρα για τα φρύδια μου. Η μόνη αλλαγή που συμβαίνει το καλοκαίρι- στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μου- είναι πως τη θέση των «κανονικών» προϊόντων παίρνουν αυτά με αδιάβροχη φόρμουλα. Ιδρώτας, ζέστη, ήλιος, βουτιά στη θάλασσα επιβάλλουν πιο σταθερά και με μεγαλύτερη διάρκεια προϊόντα.

 

Τα αδιάβροχα προϊόντα φρυδιών είναι η ιδανικότερη επιλογή για να εξασφαλίσεις σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ σου, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο υδράργυρος «χτυπάει κόκκινο». Τι κάνεις όμως, σε περίπτωση που σου τελείωσε η αδιάβροχη μάσκαρα/ brow gel για τα φρύδια σου; Ή απλά θέλεις, όπως ισχυρίζεται η δική μας Κέλλυ ένα ακόμη πιο σταθερό και με μεγάλη διάρκεια αποτέλεσμα ακόμη και μετά τη βουτιά στη θάλασσα;

Το μόνο που θα χρειαστείς για τέλεια φρύδια ακόμα και μετά τη βουτιά είναι:

  • Ένα αδιάβροχο μολύβι φρυδιών
  • Λίγη λακ
  • Ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών (brow spoolie)

Η διαδικασία είναι εύκολη:

Πρώτο βήμα: Εφαρμόζεις το μολύβι με μικρές κοφτές κινήσεις ακολουθώντας το σχήμα των φρυδιών για να γεμίσεις τυχόν κενά ή να διαμορφώσεις το σχήμα τους (αρχή- τόξο- τέλος). Σκοπός είναι να δημιουργήσεις ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που θα έχει όμως, μεγάλη διάρκεια, ακόμη και μετά τη βουτιά. Η εξαιρετικά λεπτή μύτη και η αδιάβροχη σύνθεση των μολυβιών για τα φρύδια εξασφαλίζει ένα σταθερό, αναλλοίωτο αποτέλεσμα που εγγυάται 24ωρη διάρκεια, για φυσικά φρύδια που παραμένουν στη θέση τους όλη την ημέρα, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες όπως ο καύσωνας.

Plus: Τα περισσότερα διαθέτουν στο πίσω μέρος τους ένα βουρτσάκι έτσι ώστε να κατανέμεις καλύτερα το χρώμα.

Επόμενο βήμα; Ψέκασε λίγη από τη λακ που έχεις στο μπάνιο σου πάνω σε ένα brow spoolie ή σε μία παλιά οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια μ’ αυτό χτένισε τα φρύδια σου αρχικά με ανοδική φορά και έπειτα με φορά προς τα έξω, ώστε να μείνουν πειθαρχημένα όλη την ημέρα! Για ακόμη πιο σταθερό αποτέλεσμα, στο τέλος, πίεσε ελαφρά σε διάφορα σημεία με την άκρη του spoolie. Είσαι έτοιμη να κάνεις άφοβα τη βουτιά σου!