ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Under lash liner: Είχες σκεφτεί να βάλεις μ’ αυτόν τον τρόπο eyeliner;

Pexels

Το κεφάλαιο eyeliner είναι ανεξάντλητο. Και δεν είναι μόνο οι διαφορετικοί τύποι eyeliner που υπάρχουν στην αγορά, προκειμένου να πετύχεις ένα υπέροχο γατίσιο βλέμμα (βλέπε υγρά eyeliners, τα eyeliners pots, μαρκαδόρους ή ακόμη και stickers) ή τα διαφορετικά eye looks, είναι και τα σωτήρια tips κι οι διαφορετικοί τρόποι να το απλώσεις στα μάτια σου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις άαααπειρες ώρες εξάσκησης μπροστά στον καθρέφτη συμβάλλουν για να πετύχεις την «τέλεια» γραμμή. Εκτός κι αν είσαι ήδη expert.

Πριν λίγο καιρό από αυτή εδώ τη στήλη μοιραστήκαμε το κόλπο της makeup artist, Bellany, για το πιο εύκολο winged eyeliner. Τότε, η makeup artist ξεκίνησε να δημιουργεί το winged eyeliner ανάποδα– δηλαδή, από την εξωτερική γωνία των ματιών, προς τα μέσα. Στην αρχή, σχεδίασε με το eyeliner ένα μικρό ανάποδο τριγωνάκι στο σημείο που τελειώνει το βλέφαρο (στην εξωτερική γωνία) και αφού το γέμισε με το χρώμα, στη συνέχεια, τράβηξε μία ευθεία γραμμή προς την εσωτερική κόγχη του ματιού, πετυχαίνοντάς το.

Αυτή τη φορά, είμαι εδώ, να σου μιλήσω για το under lash liner, έναν διαφορετικό τρόπο να φορέσεις το eyeliner στα μάτια σου, προκειμένου να πετύχεις το «τέλειο» γατίσιο βλέμμα. 

Get the eyeliner look:

Στην ουσία, το under lash liner είναι η τεχνική που θέλει να απλώνεις το eyeliner όχι στην εξωτερική, αλλά, στην εσωτερική γραμμή των πάνω βλεφάρων. Με τη βοήθεια ενός πινέλου που τοποθετείς κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών, για να κρατήσεις σταθερό το κινητό βλέφαρο, ξεκινάς να απλώνεις το υγρό eyeliner στην εσωτερική γραμμή- στις ρίζες των βλεφαρίδων- ξεκινώντας από τη μέση περίπου.

Στη συνέχεια, τραβάς τη γραμμή προς τα έξω προκειμένου να δημιουργήσεις ένα cat eye look και γεμίζεις με χρώμα. Έπειτα, το απλώνεις στην εσωτερική κόγχη των ματιών και στην αρχή της εσωτερικής κάτω γραμμής και τέλος, με κάθετη φορά τονίζεις ελαφρά τις κάτω μικρές βλεφαρίδες. Είσαι έτοιμη! Πάτα play στο παρακάτω video να δεις όλα τα παραπάνω στην πράξη!