ΑΡΩΜΑ

Tubéreuse Nue: Το νέο άρωμα του οίκου Tom Ford αποπνέει ακραίο αισθησιασμό

Tom Ford

Γνωστή ως “Ερωμένη της νύχτας,” η τουμπερόζα είναι ίσως το πιο ως το πιο αρωματικό λουλούδι στον κόσμο και ένα από τα πιο περιζήτητα αρώματα στον χώρο της αρωματοποιίας, γεγονός που ο Tom Ford έλαβε σοβαρά υπόψιν του όταν δημιουργούσε το νέο Tubéreuse Nue.

 

 

Η νέα δημιουργία της συλλογής Private Blend, το Tubéreuse Nue, δεν είναι παρά μία ωδή στο πιο αισθησιακό λουλούδι στον κόσμο. Μια νέα οσφρητική εμπειρία, όπου το άνθος τουμπερόζας, το λουλούδι με την τολμηρή φήμη, αναμειγνύεται με την απροκάλυπτη ισχύ που αναδύουν οι βελούδινες νότες suede.

Εύθραυστη και διακριτική την ημέρα, η τουμπερόζα αποκαλύπτει την αληθινή της κυριαρχία τα μεσάνυχτα, όταν ανθίζει. Ο μοναδικός χαρακτήρας της αναδεικνύεται κάτω από το σεληνόφως, ενώ για να ανθίσει τη βοηθούν νυκτόβιοι επικονιαστές. Καθώς πέφτει η νύχτα, αποκαλύπτεται ο διττός χαρακτήρας του περιβόητου και μεθυστικού αρώματος της με σαγηνευτικά μπαχαρικά, απελευθερώνοντας ακραίο μαγνητισμό.

10-5f13be1a7a29c45b7bd1395a73010517.jpg
ATTICADPS.GR

Tom Ford Tubereuse Nue Eau De Parfum

Το Tubereuse Nue Eau De Parfum αποκαλύπτει τα δροσερά πέταλα της τουμπερόζας που ανθίζει την νύχτα και του γιασεμί τη στιγμή που λικνίζονται στο σεληνόφως, αποπνέοντας ακραίο αισθησιασμό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το νέο άρωμα του Tom Ford

Οι νότες κορυφής από λευκά άνθη, τουμπερόζα και γιασεμί, φανερώνουν ένα παραπλανητικά αθώο άρωμα,
εκπέμποντας βαθύ αισθησιασμό- ενώ οι νότες από πιπέρι timut ενισχύουν το ερωτικό αποτύπωμα, σε αυτό το
μυστικιστικό λίκνισμα των αισθήσεων. Στο αποκορύφωμα του αρώματος, η βελούδινη συγχορδία από δέρμα suede αποπνέει φιλήδονη αύρα, που τυλίγεται από ξυλώδες πατσουλί και agarwood musk, αιχμαλωτίζοντας έτσι το ερωτικό λυκόφως και αυξάνοντας την λαχταρά της προσμονής.

Ακόμη ένας λόγος για να την αγαπήσεις; Η ματ ιβουάρ εκδοχή του εμβληματικού μπουκαλιού της Private Blend Collection με την απαλή ροζ ετικέτα και τις επίχρυσες λεπτομέρειες που έχει την κομψή αρχιτεκτονική εμφάνιση ενός πιονιού από σκάκι. Μία μικρή πολυτέλεια στο μπουντουάρ κάθε γυναίκας. Μπήκε ήδη στη wish-list μας!