ΝΥΧΙΑ

Tonal Toffee Manicure: Το νέο trend στο μανικιούρ που θα λατρέψεις

/emilyjanelathan/ Instagram/

Οι nude αποχρώσεις είναι από τις all time classic επιλογές στο μανικιούρ μας. Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη νυχιών, δεν είναι ποτέ βαρετές, κάνουν τα νύχια να δείχνουν πάντα περιποιημένα και σετάρονται τέλεια με κάθε outfit και περίσταση.

Plus: Το nude μανικιούρ κολακεύει όλους τους τόνους της επιδερμίδας και γι αυτό, εκτός από δικό μας, είναι από τα αγαπημένα mani πολλών διάσημων κυριών.

Κι όπως συμβαίνει με όλα τα χρώματα, nude δεν είναι μόνο ένα. Αρκεί να σκεφτείς πως υπάρχει το nude ροζ, το nude της άμμου, το nude- καφέ, το nude με πιο ροδακινί βάση, το nude που πηγαίνει προς το κίτρινο κλπ. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Στη δυσκολία της επιλογής προσθέτω και το γεγονός πως τα περισσότερα βερνίκια έχουν διαφορετικά φινιρίσματα. Άλλα, είναι πιο ματ, πιο ιριδίζοντα, πιο μεταλλικά, πιο διάφανα. Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν καθώς πρέπει να καταλήξεις σε ένα μόνο χρώμα στο μανικιούρ σου.

Γιατί όμως, να καταλήξεις όμως, σε μία και μόνο nude απόχρωση, όταν μπορείς να φορέσεις πέντε διαφορετικά nudes- ένα σε κάθε σου δάχτυλο; Όταν μπορείς να υιοθετήσεις ένα «Tonal Toffee Manicure»; Ένα μανικιούρ δηλαδή στις ζεστές αποχρώσεις του toffee, της καραμέλας και της κανέλας;

Στην ουσία, πρόκειται για μία υποκατηγορία του trend των «Gradient Nails» (ελληνιστί το μανικιούρ με διαβαθμισμένες αποχρώσεις) που στην ουσία το μανικιούρ δημιουργείται όχι μόνο με μία, αλλά με πέντε διαφορετικές διαφορετικές -παραπλήσιες συνήθως- αποχρώσεις. Για παράδειγμα, αν δεν ξέρεις ποια nude απόχρωση να επιλέξεις, διάλεξε πέντε (μπορείς και δέκα) διαφορετικές – μια για κάθε δάχτυλο ξεχωριστά και είσαι έτοιμη! Κι αν δεν πείστηκες ακόμη, τσέκαρε τα παρακάτω σχέδια: