ΜΑΛΛΙΑ

Το χτένισμα που είδαμε στη σκηνή των Grammys και θα αντιγράψουμε σήμερα κιόλας

Francis Specker/CBS via Getty Images/Ideal Image

Μπορεί στο μακιγιάζ, τα πράγματα να είναι πιο περιορισμένα (μάσκα_αλέρτ), όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για τα μαλλιά- το χτένισμά μας. Εκεί, υπάρχει σίγουρα μία μεγαλύτερη ελευθερία, που μας επιτρέπει να κάνουμε τη διαφορά στο συνολικό look μας- ανάλογα πάντα με το διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο μας και τις δεξιότητές μας.

 

Κι αν ψάχνεις ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα για τη σημερινή μέρα ή απλά σου αρέσει να πιάνεις τα μαλλιά σου ψηλά, σε ένα ponytail, δεν έχεις παρά να δεις το χτένισμα που έκανε η Doja Cat στη σκηνή των Grammys που πραγματοποιήθηκαν χθες τα ξημερώματα στο Los Angeles.

Σε αντίθεση με το ανατρεπτικό mullet κούρεμά της με το οποίο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, η ραπερ ερμήνευσε το “Say So” στη σκηνή του Convention Center έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ψηλό, bubble ponytail- μια από τις πιο αγαπημένες μας version του κλασικού ponytail.

Ένα πανεύκολο χτένισμα, που μπορείς να κάνεις μόνη σου μέσα σε 3′ και πολλές φορές δεν χρειάζεσαι καν καθρέφτη. Plus: Ταιριάζει σε μεσαία και μακριά μήκη μαλλιών.

Το χτένισμα της Doja Cat πάνω στη σκηνή

Doja Cat χτένισμα Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy

Στην ουσία αυτό που έκανε η Doja Cat- και χρειάζεται να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις που θέλεις να δοκιμάσεις το bubble ponytail- είναι να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου σε μία απλή, ψηλή κοτσίδα και στη συνέχεια να τη χωρίσεις σε μικρά μέρη- δημιουργώντας μικρά bubbles- με λαστιχάκια.

Doja Cat Grammys 2021 ⓒ 2021/ Chris Pizzello/ Associated Press

Για να δώσεις λίγο extra όγκο στα bubbles που θα δημιουργηθούν, μπορείς να τα ανοίξεις ελαφρά με τα δάχτυλά σου προς τα έξω και προαιρετικά να ψεκάσεις με λίγη λακ.

Το bubble ponytail

Λίγα λαστιχάκια και ελάχιστες κινήσεις παραπάνω και μπορείς να αναβαθμίσεις το απλό ponytail σου στο πιο stylish και girly bubble ponytail!

How To: Bubble Ponytail

Δεν είναι καθόλου δύσκολο και σου ξαναδείχνουμε το παρακάτω video για να δεις τη διαδικασία και να το πετύχεις μόνη σου από το σπίτι. Τι λες; Πάτα play!