ΜΑΛΛΙΑ

Το χρώμα στα μαλλιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι ξεκάθαρα #hairgoals

Instagram/dorettapapadimitriou_official/

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του- τουλάχιστον ημερολογιακά- και μία ανανέωση μετά τις διακοπές στα μαλλιά μας σχεδόν επιβάλλεται. Και δεν είναι μόνο η ανάγκη που τόσο πολύ έχουμε για μία αλλαγή στην κόμη μας εν όψει της νέας σεζόν, είναι και η ταλαιπωρία που υφίστανται τα μαλλιά μας μετά το καλοκαίρι (θάλασσα, ήλιος, αλάτι- χλώριο πισίνας). Αν λοιπόν, το έχεις πάρει ήδη απόφαση να κάνεις στροφή προς το ξανθό ή απλά να τολμήσεις μία διαφορετική απόχρωση από τα συνηθισμένα στην ξανθιά κόμη σου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα σου δώσει το τέλειο #hairinspo.

Να πούμε βέβαια, σ’ αυτό το σημείο, πως αν θέλεις να γίνεις ξανθιά/ να πειραματιστείς με το ξανθό στα μαλλιά σου, οι επιλογές είναι άπειρες, τόσο στις αποχρώσεις- επομένως και στο αποτέλεσμα, όσο και στις τεχνικές που μπορεί να «δουλέψει» ένας hairstylist στο κεφάλι σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο balayage, τα babylights, το ombre, αλλά και την all time classic πλατινέ απόχρωση, έως το πιο funky strawberry blonde, το σαντρέ και φυσικά, το honey blonde, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Με τη βοήθεια του hair expert, Νικόλα Βιλλιώτη, η ηθοποιός που χρόνια τώρα μένει πιστή στο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, επιλέγει σταθερά μία ζεστή, μελί, ξανθιά απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα της, συνδυάζοντας στην πραγματικότητα σκούρες και ζεστές ξανθές αποχρώσεις με ανοιχτό καστανό.

Αποτέλεσμα; Ένα γλυκό, λαμπερό ξανθό, στο χρώμα του μελιού. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος ο hair expert όσο και η ηθοποιός ανέβασαν μερικές φωτός και μικρά videos στο προφίλ τους στο Instagram, προκειμένου να δώσουν ακόμη περισσότερο hair inspo, όπως θα δεις παρακάτω.

Το honey blonde hair look της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Πώς σου φαίνονται τα honey blonde hair της Ντορέττας Παπαδημητρίου;