ΜΑΛΛΙΑ

Το χειμερινό hairstyle της Αθηνάς Οικονομάκου θα είναι η έμπνευσή σου για τη νέα χρονιά

www.instagram.com/athinao1konomakou

Ο χειμώνας άργησε αλλά ήρθε. Η θερμοκρασία έπεσε και έφτασε η στιγμή που τα σκουφιά και τα καπέλα σου θα φανούν χρήσιμα. Κι αν ακόμα αγχώνεσαι για τα μαλλιά σου και πώς θα διατηρηθούν αν εσύ τα κλείσεις μέσα σε ένα σκουφί ή τα εγκλωβίσεις με το καπέλο σου, τότε η Αθηνά Οικονομάκου θα σου αλλάξει γνώμη. Το χειμερινό της hairstyle για την ακρίβεια, το οποίο έχει απ’ όλα. Μπούκλες, ίσια, ανέμελα μαλλιά, top buns, hair clips, σκούφοι και καπέλα, τα έχει όλα χρησιμοποιήσει. Και το έχει κάνει με τέτοιο τρόπο που να μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ. Δεν χρειάζεται να πας στα χιόνια για να βάλεις τον σκούφο σου, ούτε να περιμένεις τον κυριακάτικο καφέ με τις φίλες σου για το καπέλο.

Το σκουφί και οι μπούκλες

Έχεις χτενιστεί το Σάββατο και τη Δευτέρα σου έχουν μείνει οι μπούκλες. Εντάξει, ελαφρώς πεσμένες, αλλά έχουν μείνει. Δεν παύουν να είναι γοητευτικές και μπορούν να γίνουν και στιλάτες, αν προσθέσεις ένα σκουφί. Δοκίμασέ το. Εξάλλου, δεν φοβάσε μην σου χαλάσουν τα μαλλιά. Αυτό έχει ήδη σχεδόν γίνει.

Το pearled hair clip

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σε μόδα και ομορφιά είναι οι πέρλες. Ένα pearled hair clip λοιπόν, δεν μπορεί παρά να έχει πέσει στα χέρια σου. Φόρεσέ το απλά με τα μαλλιά σου σε χωρίστρα στο πλάι ή τη μέση.

Το καπέλο

Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει όλες να εξοικειωνόμαστε με την ιδέα του καπέλου στην καθημερινότητα. Και μου αρέσει πολύ. Εγώ το απολαμβάνω, καθώς λατρεύω τα καπέλα και νομίζω ότι φοριούνται παντού και ποικιλοτρόπως. Με τα μαλλιά κάτω, πιασμένα σε αλογοουρά, ίσια ή σγουρά.

Το baker boy καπέλο

Μία εναλλακτική του καπέλου, πιο ευκολοφόρετη στην καθημερινότητα και πιο ταιριαστή ίσως στο everyday στιλ. Το baker boy καπέλο -αυτό σαν της Αθηνάς Οικονομάκου- είναι ιδανικό για να σε σώσει από μία bad hair day αλλά και για να δώσει επιπλέον στιλ στο outfit σου.

Ο μπερές και τα ίσια μαλλιά

Ελαφρώς παριζιάνικος αέρας στα μαλλιά της Αθηνάς που μπορείς να μεταφέρεις και στα δικά σου με έναν μπερέ. Συνδύασέ τον με σκουλαρίκια, ίσως όχι τόσο μεγάλα και το denim outfit σου.