ΜΑΛΛΙΑ

Το τρικ για να μην «γλιστράνε» τα τσιμπιδάκια από τα μαλλιά

Imaxtree Imaxtree

«Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα» και πίσω από κάθε εντυπωσιακό χτένισμα κρύβεται σίγουρα τουλάχιστον ένα τσιμπιδάκι (ή έστω μία φουρκέτα).

 

Κι ενώ πάντοτε τα αγοράζεις οριακά με το κιλό, όταν τα χρειάζεσαι μετά βίας βρίσκεις δύο- τρία πάνω στο μπουντουάρ σου. Υπάρχουν σίγουρα σε κάθε- ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ- τσάντα σου, πεταμένα στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου σου, στις τσέπες αρκετών παντελονιών σου. Ποτέ μαζεμένα. Στο θέμα μας τώρα.

Ένα από τα βασικότερα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες εμείς που έχουμε φυσικά ίσια μαλλιά και χρησιμοποιούμε τσιμπιδάκια  ή όσων τα ισιώνουν είναι πως πολλές φορές- για την ακρίβεια, όσες φορές τα μαλλιά μας είναι sleek- τα τσιμπιδάκια γλιστρούν με αποτέλεσμα να φεύγουν και αν μην μπορούν να στερεωθούν εν τέλει.

Κι όμως, η λύση- το τρικ- υπάρχει και το ξέρουμε και το μοιραζόμαστε μαζί σου. Για την ακρίβεια, ψάχνοντας στο instagram πέσαμε πάνω στο βιντεάκι της beauty vlogger Christina aka στο Insta θα τη βρεις ως Hair Romance που δείχνει το κόλπο για να μην γλιστρούν τα τσιμπιδάκια από τα μαλλιά μας. Πάτα play στο βίντεο και σου εξηγώ παρακάτω:

Στην ουσία αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα dry shampoo aka ξηρό σαμπουάν και τα τσιμπιδάκια που θα χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου. Τα πράγματα απλά: Με το dry shampoo ψεκάζεις κάθε τσιμπιδάκι, περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια το περνάς στα μαλλιά σου. Έτοιμη!