ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Το trick για ακόμη πιο έντονες και γεμάτες βλεφαρίδες

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να πετυχαίνει εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες με τη μάσκαρα; Τι γίνεται όμως, όταν πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί τόσο, όσο θα ήθελες; Όταν αισθάνεσαι, πως θα ήθελες να υπάρχει ένα μαγικό ραβδάκι που θα δώσει ένα extra boost στη μάσκαρά σου;

Προχθές λοιπόν, βρέθηκα στο Golden Hall προκειμένου να ανακαλύψω την καλοκαιρινή συλλογή της Lancôme και ανάμεσα στα νέα λανσαρίσματα δεν γινόταν να μην ξεχωρίσω το Monsieur Big Mascara Lash Fibers. Όχι, δεν είναι μάσκαρα είναι αλλά το μαγικό ραβδάκι που κάνει το βλέμμα ακόμη πιο εντυπωσιακό με μία κίνηση. Στην ουσία πρόκειται για ένα λεπτό βουρτσάκι με ίνες που γεμίζει τα κενά στις βλεφαρίδες κάνοντάς τις να δείχνουν  μεγαλύτερες, πιο γεμάτες και πιο έντονες, όλη μέρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, όπως μου εξήγησε η makeup expert του brand είναι να απλώσεις μία στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου και στη συνέχεια να περάσεις μία στρώση με το Monsieur Big Mascara Lash Fibers. Ολοκλήρωσε το look με μία ακόμη στρώση από την κλασική μάσκαρά σου.

 

Το αποτέλεσμα; Πιο μακριές και με όγκο βλεφαρίδες στη στιγμή. Κι αν θέλεις να αποκτήσεις βλέμμα με πολύ χρώμα, δεν έχεις παρά να προσθέσεις μία πινελιά με τα νέα Monsieur Big Color Lash Top Coat  που κυκλοφορούν σε πράσινο, μπλε, ροζ ή υπέροχο χρυσό, προσφέροντας έντονο χρώμα στα μάτια που διαρκεί όλη την ημέρα.