ΠΡΟΣΩΠΟ

Το τέλειο ντεμακιγιάζ βρίσκεται στην κουζίνα σου

Ημέρες οικονομικής κρίσης και σκέφτεσαι να κάνεις μερικές επιπλέον περικοπές. Τα καλλυντικά είναι η πιο συνήθης επιλογή. Μπορεί, επίσης, να έχεις ξεμείνει από προϊόντα ντεμακιγιάζ, να μην προλαβαίνεις να αγοράσεις ή απλά να βαριέσαι. Η λύση και το μυστικό βρίσκεται στην κουζίνα σου.

Αβοκάντο

Αν έχεις παρατηρήσει, το έλαιο του αβοκάντο υπάρχει σε πολλά προϊόντα ντεμακιγιάζ άρα γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις μόνο του; Φρόντισε να πάρεις το λάδι του και με αυτό θα αφαιρέσεις και το πιο δύσκολο make up. Άσε που παράλληλα θα δώσει τροφή βιταμίνης Ε στο δέρμα σου. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα και με ακμή δέρματα.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας απευθύνεται σε ξηρά κυρίως δέρματα. Αποτελεί μια καλή επιλογή για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου και παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Αφού απλώσεις το έλαιο και αφαιρέσεις το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου στη συνέχεια ολοκλήρωσε με καθαρό νερό.

Γάλα

Αν έχει λήξει το γάλα σου και το έχεις σε επαρκή ποσότητα, μην το πετάξεις αλλά χρησιμοποίησέ το ως προϊόν ντεμακιγιάζ. Βούτηξε ένα μεγάλο κομμάτι βαμβακιού σε ένα ποτήρι με γάλα από το ψυγείο και στη συνέχεια με κυκλικές κινήσεις αφαίρεσε το make up. Θα αφήσει απόλυτα καθαρό το δέρμα σου, θα το ανανεώσει και θα το ενυδατώσει.

Αγγούρι

Το αγγούρι εκτός από τη σαλάτα χρησιμοποιείται ευρέως και στα προϊόντα καθαρισμού προσώπου. Οι αντιφλεγμονώδης ουσίες του καθιστούν το αγγούρι ως τη νούμερο ένα επιλογή για να το απλώσεις στο πρόσωπό σου μετά τον καθαρισμό. Βάλε το αγγούρι στο μπλέντερ ανακάτεψέ το με κρύο νερό και με το βαμβάκι άπλωσε το υλικό σε όλο το πρόσωπο. Αμέσως θα νιώσει τόνωση.

Μπανάνα

Μετά τον καθαρισμό άπλωσε πολτοποιημένη μπανάνα στο πρόσωπό σου, άστη για πέντε λεπτά και αφαίρεσέ τη με ζεστό νερό. Αμέσως το δέρμα σου θα ενυδατωθεί ενώ παράλληλα θα έχει αφαιρέσει και τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ.