ΜΑΛΛΙΑ

Το τέλειο κόλπο που θα κάνει την κοτσίδα σου να φαίνεται πιο πλούσια

Imaxtree Imaxtree

Για το ponytail aka την κλασική κοτσίδα, τη γνώμη μου την ξέρεις (Vivianes εδώ). Τη θεωρώ ίσως το πιο βολικό, πρακτικό και εύκολο χτένισμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί, στο γραφείο έως τη βραδινή σου έξοδο, προστατεύοντας παράλληλα από την υγρασία και το φριζάρισμα, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και μήκος (εκτός βέβαια, από το πολύ κοντό, pixie hair look).

Και μέσα σε όλα αυτά τα «θαυματουργά» tips που κάθε ponytail girl είμαι σίγουρη πώς θα ήθελε να μάθει, είναι το πώς θα κάνει την κοτσίδα του να δείχνει πιο πυκνή και πλούσια, ακόμη κι αν έχει λεπτά ή πιο αραιά μαλλιά.

Λύσεις υπάρχουν και εμείς είμαστε εδώ για να σου τις μεταφέρουμε. Εν προκειμένω, το trick για το πώς θα φαίνεται πιο πλούσια η κοτσίδα σου. Εύκολα και απλά, με μία κίνηση. Όχι, δεν το ανακαλύψαμε στο Instagram, ούτε το διαβάσαμε στη συνέντευξη κάποιου hairstylist, αλλά το βρήκαμε σκρολάροντας στο Tik Tok.

Πριν πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο, να σου πω πως θα χρειαστείς εκτός από το κλασικό λαστιχάκι σου, μία μάσκαρα και ένα πιο μικρό διάφανο λαστιχάκι.

Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις τις δύο μπροστινές τούφες από τα μαλλιά σου- μία από τα δεξιά και μία από τ’ αριστερά και να πιάσεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό σχετικά ponytail. Στη συνέχεια πέρασε τη μάσκαρα στο κέντρο και ξεκίνα να τυλίγεις χιαστί μικρότερα τμήματα μαλλιών δεξιά και αριστερά, όπως βλέπεις στο βίντεο. Τι λες;