ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το τέλειο κόκκινο κραγιόν υπάρχει (και μάθε πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου)

Instagram/clinique/

Είναι η κίνηση ματ που μπορεί να αναβαθμίσει ολόκληρο το look σου, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από ένα λαμπερό χαμόγελο. Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο, το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που μπορεί να τραβήξει όλη την προσοχή πάνω του και- φυσικά- να μας φτιάξει τη διάθεση. Αποδεδειγμένα όλα τα παραπάνω.

Είναι γιορτινό, τονώνει την αυτοπεποίθηση, φωτίζει το πρόσωπο και το σημαντικότερο- δείχνει κολακευτικό σε όλες τις επιδερμίδες. Εξάλλου, για κάθε γυναίκα υπάρχει το τέλειο κόκκινο κραγιόν και εμείς το βρήκαμε, στη συλλογή της Clinique με τα «τέλεια» κόκκινα, Pop™ Reds.

 

Γιατί τι θέλουμε από ένα κόκκινο κραγιόν; Αρχικά, να έχει μία απόχρωση που να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας μας, έπειτα, να έχει μεγάλη διάρκεια aka να παραμένει αναλλοίωτο για ώρες και φυσικά. Όλα όσα δηλαδή έχουν τα Pop™ Reds, τα κόκκινα κραγιόν της Clinique.

Η συλλογή της Clinique με τα «τέλεια» κόκκινα, Pop™ Reds

Δημιουργημένα με θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά όπως Στερόλες Ροδιού (που προέρχονται από σπόρους του σούπερ-φρούτου ροδιού) και Σκουαλένιο, απλώνονται εύκολα στα χείλη, αφήνοντας ένα super κολακευτικό τελείωμα υψηλής λάμψης. Τα χείλη έχουν μία ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης, ενώ παράλληλα, το χρώμα τους διαρκεί έως 8 ώρες, χωρίς να «τρέχει» έξω από το περίγραμμα των χειλιών. Προστασία και σταθερή κάλυψη με μία κίνηση!

Η συλλογή των Clinique Pop™ Reds περιλαμβάνει επτά πλούσιες αποχρώσεις του κόκκινου που έχουν δημιουργηθεί για να κολακεύουν την απόχρωση και τον τόνο της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά (πιο συγκεκριμένα τις Red Hot, Red-Handed, Red-y to Party, Red-y or Not, Red Carpet, Red-y to Wear, και Roses are Red). Το μόνο που μένει είναι να καταλήξεις σ’ αυτή που σου ταιριάζει και αν θέλεις φυσικά, να την κάνεις δική σου παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που «τρέχει» αυτή την στιγμή στο Instagram του LadyLike.

 

Extra Beauty Tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου Pop™ Red τόσο στα χείλη, όσο και στα ζυγωματικά, ως ρουζ. Στρίψε απαλά τη συσκευασία για να έχεις μία μικρή ποσότητα κραγιόν (για να μη σπάσει η άκρη του) και άπλωσε μία μικρή ποσότητα στο εξωτερικό μέρος της παλάμης σου. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο μακιγιάζ όπως το Clinique Buff ξεκίνα να εφαρμόζεις ομοιόμορφα στα μάγουλά σου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και super προσφορές, μέρες που είναι, μπες στο clinique.gr και μείνε ακολούθησε το @clinique_greece στο Instagram.