ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Το τέλειο δώρο ομορφιάς που μπορείς να κάνεις στη μαμά σου

Pexels

Οι στιγμές μπροστά από τον καθρέφτη, τα αρώματα πάνω στο μπουντουάρ τους, ο τρόπος που απλώνουν τα κραγιόν στα χείλη τους. Οι μαμάδες είναι ίσως η πρώτη πηγή έμπνευσης για το μακιγιάζ και την skincare περιποίηση. Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που παίρνουμε από εκείνες θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουμε πάρει και μερικά χρήσιμα μαθήματα ομορφιάς.

Η σχέση με τη μαμά μου δεν είναι τέλεια. Έχει τα πάνω-κάτω της με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχει διαφωνίες (χάσμα γενεών άλλωστε), προβληματισμούς. Ανεξάρτητα με αυτό, βέβαια, είναι μια γυναίκα που με έχει εμπνεύσει σε πολλούς τομείς και συνήθειες που «κουβαλάω» στα 32 μου χρόνια. Μία από αυτές είναι η ρουτίνα ομορφιάς μου. Οι beauty στιγμές της δικής μου μαμάς δεν είχαν ποτέ να κάνουν με το έντονο μακιγιάζ. Η προτεραιότητά της ήταν και είναι η σωστή περιποίηση προσώπου και το να δείχνει η επιδερμίδα της λαμπερή και ενυδατωμένη.

Αυτό που κρατάω από εκείνη είναι ότι μέχρι και τώρα ποτέ δεν προσπαθεί υπερβολικά απλώς ακολουθεί μερικά χρήσιμα βήματα. Το μυστικό της για τη λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα της βρίσκεται στη σωστή skincare ρουτίνα που ακολουθεί. Γι’ αυτό και το δώρο μου για τη φετινή Γιορτή της μητέρας (εκτός από αγκαλιές και λουλούδια) θα είναι μια σειρά περιποίησης που είμαι σίγουρη θα λατρέψει.

To τέλειο δώρο ομορφιάς που θα κάνω στη μαμά μου είναι η σειρά NUTRI CALCIUM του bioten

Ο χρόνος που περνά δεν είναι απέναντί μας και αυτό πρεσβεύει η νέα αντιρυτιδική σειρά NUTRI CALCIUM του bioten που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εµµηνόπαυση και στη µετά- εµµηνόπαυση. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αλλαγών που εμφανίζονται στην επιδερμίδα λόγω της ορμονικής γήρανσης, καθώς την ενδυναμώνει και τη θρέφει.

Το bioten σε καλεί να γιορτάσεις την ηλικία σου, όποια κι αν είναι αυτή

Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, αν ο καθένας έβλεπε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Το bioten καλεί όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, να αναδείξουν την ομορφιά που πηγάζει από μέσα τους και να γνωρίσουν τον εαυτό τους, στην καλύτερη εκδοχή του. Η σειρά bioten Nutricalcium είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας  και η ιδανική για να ενδυναμώσει το self love της μαμάς μου.

Η ιεροτελεστία ολοκληρωμένης περιποίησης, που θα τη βοηθήσει να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και την επιδερμίδα της σε αυτή τη διαφορετική περίοδο της ζωής της.

Η σειρά NUTRI CALCIUM  του bioten αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και ορό ενδυνάμωσης και σύσφιξης. Μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης που καλύπτει τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας από το πρωί μέχρι το βράδυ, με υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης αλλά και ενισχυμένη δράση μέσω προσεκτικά επιλεγμένων ενεργών συστατικών. Τα συστατικά που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι ότι περιέχει ασβέστιο που ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και προωθεί την αναγέννηση των κυττάρων ενώ παράλληλα, η Βιταμίνη Β5 συμβάλλει στη βελτίωση της λάμψης του προσώπου. Τέλος, το FemiGen+, ένα συστατικό βιοτεχνολογίας, φυτικής προέλευσης, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. H ξηρότητα και το βάθος των ρυτίδων μειώνονται, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται ορατά και η ελαστικότητα βελτιώνεται σημαντικά.

Η σειρά NUTRI CALCIUM

H bioten NUTRI CALCIUM κρέµα ηµέρας ενδυνάµωσης & σύσφιξης µε SPF 10 και 84% συστατικά φυσικής προέλευσης, που ενδυναµώνει και θρέφει την επιδερμίδα καθηµερινά.

Ο bioten NUTRI CALCIUM ορός ενδυνάµωσης & σύσφιξης µε 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενδυναµώνει και θρέφει την επιδερμίδα καθηµερινά.

H bioten NUTRI CALCIUM κρέµα νύχτας ενδυνάµωσης & σύσφιξης µε 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενδυναµώνει και θρέφει την επιδερμίδα καθηµερινά.

Μια ολοκληρωμένη περιποίηση και παράλληλα το τέλειο δώρο για τη μητέρα σου που θα αναδείξει τη φυσική της ομορφιά.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.