ΝΥΧΙΑ

Το τελευταίο μανικιούρ της Jennifer Lopez έχει πάνω χρυσές αλυσίδες, piercing και τα αρχικά της

Amy Sussman/Getty Images

Μπορεί οι σκούρες αποχρώσεις όπως το πράσινο, το καφέ και το βαθύ, ζεστό πορτοκαλί της κολοκύθας, λόγω Halloween και φθινοπώρου γενικότερα, να έχουν την τιμητική τους στα νύχια και το outfit μας, όμως, η Jennifer Lopez έχει αποδείξει πως μπορεί να ανατρέψει κάθε κανόνα. 

Κόντρα στις καθαρά φθινοπωρινές αποχρώσεις που είχαμε δει να υιοθετεί μέσα στον Οκτώβριο στα νύχια της, όπως το ζεστό μπορντώ και το καφέ mocha, το τελευταίο μανικιούρ της Jennifer Lopez, δεν ήταν σε σκούρες αποχρώσεις.

Με τη βοήθεια του αγαπημένου φίλου της και nail artist, Tom Bachik, η JLo επέλεξε αυτή τη φορά να ξεφύγει από τη μονοχρωμία, λέγοντας «ναι» σ’ ένα extra mani, «στολισμένο» με μεταλλικά nail charms. Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο μανικιούρ δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της διαφήμισης του DSW (Designer Shoe Warehouse) που συμμετέχει η τραγουδίστρια.

Ο nail artist πρόσθεσε μερικά τρισδιάστατα μεταλλικά στοιχεία πάνω στη λευκή βάση των νυχιών της, όπως χρυσές αλυσίδες, επιχρυσωμένες καρδιές, κρίκους κάνοντας piercing και στρας, ενώ σ’ ένα νύχι σχημάτισε με χρυσά γράμματα και το nickname της, J.Lo. Όσο για το μήκος και σχήμα των νυχιών της, αυτή τη φορά επιλέχθηκε ένα πιο μακρύ μήκος και αμυγδαλωτό σχήμα, που ομολογουμένως, της πάει πολύ. Δες παρακάτω το μανικιούρ της!

Το εντυπωσιακό μανικιούρ της Jennifer Lopez

Πώς σου φαίνεται το μανικιούρ της Jennifer Lopez; Τι θα έλεγες για κάτι extra και στο δικό σου mani;