ΣΩΜΑ
SPONSORED

Το σημείο του σώματός σου που φωνάζει «θέλω πολλή αγάπη»

Pexels

Περνούν σχεδόν απαρατήρητες. Τις ερεθίζεις, τις γρατζουνάς, τις ξυρίζεις, τους κάνεις lazer, ξεχνάς πολλές φορές ότι υπάρχουν όμως εκείνες δεν σε ξεχνούν ποτέ και είναι εκεί για να (υπο)στηρίξουν κάθε νέα σου κίνηση. Οι μασχάλες σου είναι το σημείο του σώματός σου που φωνάζει «θέλω πολλή αγάπη».

Οι μασχάλες σου αξίζουν την αγάπη σου. Αξίζουν την αμέριστη προσοχή σου κι όχι να τις ξεχνάς, όπως κάποιες φορές κάνεις (μεταξύ μας είμαστε, τα λέμε όλα).

Από τη φύση τους οι μασχάλες είναι ένα από τα καλά κρυμμένα σημεία του σώματός μας, όμως σκέψου ποια είναι η πρώτη κίνηση που κάνεις όταν ενθουσιάζεσαι, όταν χαίρεσαι, όταν νιώθεις ευτυχία.

Σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά. Για να αγκαλιάσεις τους αγαπημένους σου, για να χαιρετήσεις τις φίλες σου που έρχονται, για να χορέψεις ξέφρενα.

Σκέψου ακόμα πόσες καθημερινές κινήσεις κάνεις ασυναίσθητα και οι μασχάλες σου σε συντροφεύουν. Στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο σούπερ μάρκετ, στο σπίτι.

μασχάλες Unsplash

Οι μασχάλες σου λειτουργούν ως κόμβος στο σώμα σου και για αυτό δεν πρέπει να παραλείπεις και να αμελείς την περιποίησή τους.

Η αγαπημένη σειρά αποσμητικών Dove Original με το χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, χωρίς καθόλου αλκοόλ και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά στοιχεία η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή, για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ.

Ήρθε η στιγμή να κάνεις κι εσύ Switch to Love, Switch to Dove, επιλέγοντας τη φροντίδα και την υπεροχή των αποσμητικών Dove, και να σηκώσεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφήνοντας πίσω ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις που μπορεί να έχεις.

μασχάλες Pexels

Είναι λοιπόν στο χέρι μας να αγαπήσουμε (ακόμα πιο πολύ) τις μασχάλες μας και να τους δώσουμε τη φροντίδα που χρειάζονται. Είναι στο χέρι μας να μας αγαπήσουμε κάθε μέρα και λίγο παραπάνω τον εαυτό μας.

Ανασφάλειες όλες έχουμε, όμως έχουμε και τη δύναμη να τις πολεμήσουμε και να τις νικήσουμε, βγάζοντάς τις από τη ζωή μας οριστικά.

Κι αν μία είναι η συμβουλή που εμείς θέλουμε να σου δώσουμε είναι να είσαι υπερήφανη για το σώμα σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς έτσι όπως ακριβώς είναι.

Όποια συμφωνεί μαζί μας να σηκώσει τα χέρια της ψηλά. #ARMSUP, λοιπόν.