ΜΑΛΛΙΑ

Το προϊόν που χρειάζεσαι για να μην κιτρινίσει το ξανθό σου

imaxtree

Συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους εφιάλτες των ξανθών μαλλιών. Ο λόγος για το αντιαισθητικό κιτρίνισμα που σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα το λαμπερό ξανθό που είχες βγαίνοντας από το κομμωτήριο. Αν είσαι ξανθιά καταλαβαίνεις τι λέω. Τι μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάτι για μόνο για εσένα;

 

Η απάντηση είναι θετική και έρχεται κατευθείαν από τα εργαστήρια της L’Oreal Paris. Το νέο «μωβ σαμπουάν» της  Elvive Color-Vive Purple εμπλουτισμένο με μωβ χρωστικές, εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει τα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένο με αντηλιακά φίλτρα UV τα οποία προστατεύουν το χρώμα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μωβ χρώμα του, που λειτουργεί αντίθετα από τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους δίνοντας αποτέλεσμα θρέψης και ανάδειξης του χρώματος των μαλλιών.

Η νέα σειρά αποτελείται από 2 προϊόντα: Το σαμπουάν και τη μάσκα που ζωντανεύουν βαθιά το χρώμα, εξαλείφουν τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους στα μαλλιά αναζωογονώντας το χρώμα, τη λάμψη και το αποτέλεσμα.

 

Πώς το χρησιμοποιείς; Εφάρμοσέ το στα μαλλιά σου μια φορά την εβδομάδα, ανάμεσα στη χρήση της κλασικής σειράς Elvive Color Vive και κάνε μασάζ για1-3 λεπτά. Στο τέλος, ξέβγαλε με άφθονο νερό. Για καστανά μαλλιά με ανταύγειες, περίμενε έως και 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας χρήση ενώ οι κίτρινοι και πορτοκαλί τόνοι στα μαλλιά θα αποτελούν πλέον παρελθόν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: ImaxTree