ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το προϊόν που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο δυνατές ενώ κοιμάσαι

maybelline Instagram/

Οι βλεφαρίδες σου εκπέμπουν SOS. Είναι η καθημερινή και έντονη χρήση μάσκαρα, τα lash liftings και τα extensions βλεφαρίδων, που τις ταλαιπωρούν σε μεγάλο βαθμό, δημιουργώντας φθορές.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να αναλάβεις δράση και να κάνεις μία μάσκα. Ναι, καλά διάβασες, μια μάσκα, αποκλειστικά για τις βλεφαρίδες σου. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, έφτασε στα χέρια μου, η ολοκαίνουργια The Falsies Lash Mask από τη Maybelline και σου έχω όλες τις λεπτομέρειες.

 

Στην ουσία πρόκειται για μία overnight μάσκα βλεφαρίδων που δημιουργήθηκε για να ενυδατώσει και να περιποιηθεί τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Oh yes!

Η σύσταση της μάσκας Falsies Lash Lift, είναι εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα προ-κερατίνης & argan oil, έτσι ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες, τις ενισχύει, τις επανορθώνει και τις προστατεύει από εξωτερικές επιδράσεις. Αποτέλεσμα; Οι βλεφαρίδες σου να είναι πιο ενυδατωμένες και αναζωογονημένες όταν ξυπνήσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα Falsies Lash Lift της Maybelline στις βλεφαρίδες σου

Βήμα 1: Εφάρμοσε τη μάσκα το βράδυ, πριν κοιμηθείς, κατά μήκος των βλεφαρίδων κάνοντας απαλές ζικ ζακ κινήσεις. Προσοχή, δεν πρέπει να τραυματίσεις τις βλεφαρίδες σου.

Βήμα 2: Άφησέ τη μάσκα να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να την πειράξεις.

Βήμα 3: Το επόμενο πρωί ξέπλυνε τις βλεφαρίδες σου με άφθονο χλιαρό νερό.

Οι βλεφαρίδες σου θα είναι ορατά πιο υγιείς, πιο δυνατές και πιο λαμπερές. Για να δεις ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα, μπορείς να χρησιμοποιείς το προϊόν τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Τι λες;