ΜΑΛΛΙΑ

Oscars 2020: Το πολύ «πρακτικό» hair trend που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Τα Oscars 2020 είναι η είδηση της ημέρας. Τους νικητές της μεγάλης βραδιάς τους είδαμε, και μία πρώτη εικόνα απ’ όλες τις εμφανίσεις και τα καλύτερα beauty looks από το λαμπερό κόκκινο χαλί την πήρες.

Κι ενώ στο μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν ήταν αυτό που – για ακόμη μία χρονιά- κυριάρχησε ως τάση, στα μαλλιά, δεν ήταν λίγες οι διάσημες κυρίες που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων με άβαφη ρίζα, προκαλώντας μία κάποια έκπληξη, ομολογουμένως.

 

Προφανώς από επιλογή, αν σκεφτείς πως η προετοιμασία με το beauty team τους για τη συγκεκριμένη βραδιά, συνήθως έχει ξεκινήσει μήνες πριν, celebrities όπως η Margot Robbie και η Brie Larson, αποφάσισαν, όχι μόνο να απενοχοποιήσουν «τη ρίζα που κατέβηκε», αλλά να την «αναδείξουν» στο next big thing  για τα βαμμένα μαλλιά και φυσικά στο πρακτικότερο hair trend.

Γιατί αν το «πώς θα καμουφλάρω τη ρίζα που κατέβηκε μέχρι το επόμενο ραντεβού μου στο κομμωτήριο» δεν είναι από τα μεγαλύτερα άγχη μιας γυναίκας που βάφει τα μαλλιά της, τότε τι;

Στην ουσία, αυτό που έκαναν ήταν να αφήσουν τη σκούρα ρίζα να κατέβει μερικά εκατοστά, δημιουργώντας μία έντονη αντίθεση με τα υπόλοιπα ξανθά μαλλιά τους. Παρακάτω κάναμε μία λίστα με τις διάσημες κυρίες από τα Oscars 2020 που υιοθέτησαν το εν λόγω hair trend.

Κέρδισαν Βραβεία? Κέρδισαν μία θέση στη Nova.
Απόλαυσε βραβευμένες ταινίες της χρονιάς με Nova Cinema pack μόνο με 19,90€ το μήνα!

Margot Robbie

Margot Robbie oscars 2020 Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Florence Pugh

Florence Pugh oscars 2020 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Kristen Wiig

Kristen Wiig oscars 2020 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Brie Larson

Brie Larson oscars 2020 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Molly Sims

Molly Sims hair trends Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Αν πάλι, δεν μπορείς να «σε αποδεχτείς» τη ρίζα που έχει κατέβει στα μαλλιά σου και ψάχνεις τρόπους να την καλύψεις, σε αυτό το σημείο αφενός θα σου θυμίσω το συγκλονιστικό hair look της Charlize Theron στα φετινά SAG Awards όπου ο celebrity hairstylist Adir Abergel τοποθέτησε στη χωρίστρα της μία διαμαντένια αλυσίδα (tennis bracelet) Tiffany & Co. για να καμουφλάρει κάπως τις ρίζες της, αφετέρου 5 έξυπνα tips που πριν λίγο καιρό σου είχαμε δώσει και θα σε βοηθήσουν να σώσεις κάπως την κατάσταση.