ΜΑΛΛΙΑ

Το πιο εύκολο και cool χτένισμα της τελευταίας στιγμής

Είναι σήμερα η μέρα που ξυπνάς, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πώς θα στρώσεις τα μαλλιά σου; Αν ναι, τότε θέλω να σε καθησυχάσω, λέγοντάς σου ότι υπάρχει ένα πανεύκολο και cool πιάσιμο που θα βάλει τα μαλλιά σου σε τάξη.

Το έχεις δει σίγουρα στο street style των it -girls και ίσως το έχεις χαζέψει στα catwalks. Χρειάζεσαι μόνο ένα λαστιχάκι και με καμία δεξιοτεχνία θα έχεις το πιο cool hairstyle ακόμα και την πιο άσχημη μέρα για τα μαλλιά σου.

How to:

Μαζεύεις τα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά, όχι πολύ ψηλή. Παίρνεις ένα λαστιχάκι και το περνάς στην κοτσίδα σου μία φορά. Τη δεύτερη φορά που θα το γυρίσεις για να σταθεροποιηθεί, σταμάτα την κίνηση στα μισά, δηλαδή εκεί που το λαστιχάκι βρίσκεται στη μέση της κοτσίδας. Αν το λαστιχάκι είναι πιο φαρδύ και χρειάζεται επρισσότερες στροφές για να σταθεί στα μαλλιά σου, σταμάτα στη μέση της αλογοουράς την τρίτη φορά.

Άσε ελεύθερα τουφάκια να πέφτουν στο πρόσωπο για ακόμα πιο cool αποτέλεσμα.

Ένας άλλος τρόπος για να κάνεις το εύκολο updo είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου μία απλή κοτσίδα και να τη στριφογυρίσεις γύρο από τη βάση της. Όταν φτάσεις σχεδόν στο τέλος της κοτσίδας, τότε στερέσωσέ τη στο λαστιχάκι σου ή χρησιμποιήσε ένα τσιμπιδάκι στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου.

Πιάσε ανέμελα τα μαλλιά σου και παίξε με τα τσιμπιάκια, βάζοντάς τα στα πλαινά για περισσότερο στιλ.

Ακόμα κι να έχεις κοντά μαλλιά, μπορείς εύκολα να τα πιάσεις σε ένα μιρκό, messy bun.

Αυτός ο κότσος μπορεί να είναι η λύση για εσένα που έχεις σπαστά μαλλιά.

Με sleek effect για σένα που έχεις την πολυτέλεια των ίσιων μαλλιών.

Για ένα πιο ανέμελο αποτέλεσμα, πριν πιάσεις τον κότσο δώσε λίγο όγκο στα μαλλιά σου. Όταν τελειώσεις με το updo τράβα μερικά τουφάκια και είσαι έτοιμη.

Η κορδέλα θα ανανεώσει με τον πιο stylish & girly τρόπο ακόμα και το πιο απλό χτένσιμα, όπως είναι αυτό το updo.

My tips:

Αν είναι λιπαρά, τότε ένα dry shampoo θα σε βοηθήσει.

Αν τα μαλλιά σου είναι φριζαρισμένα, τότε δοκίμασε ένα anti-frizz spray που θα τα βάλει σε τάξη.

Αν οι άκρες του είναι ταλαιπωρημένες, βάλε λίγο λαδάκι για να μαλακώσουν και να δείχνουν πιο υγιείς.