ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το πανεύκολο κόλπο για να μην ξεφεύγει το κραγιόν από το περίγραμμα των χειλιών σου

Imaxtree

Πριν λίγες μέρες τα κορίτσια του LadyLike, με αφορμή τη National Lipstick Day αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα αγαπημένα μας κραγιόν. Αυτά που φοράμε σχεδόν πάντα, που μας φτιάχνουν τη διάθεση, που αγοράζουμε ξανά και ξανά. Εξάλλου με τα κραγιόν, δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικές.

Είναι το καλλυντικό που μας φτιάχνει τη διάθεση, που δεν λείπει από το νεσεσέρ μας ανεξάρτητα από την εποχή, ακόμη κι αν δεν βαφόμαστε κάθε μέρα, ακόμη κι αν μας αρέσουν τα πιο διακριτικά looks. Κι αν ένα πράγμα θέλουμε από το κραγιόν μας- βασικά αυτό ευχόμαστε κάθε φορά- είναι να μένει αναλλοίωτο στα χείλη μας για περισσότερη ώρα.

Φυσικά, η σύνθεση του κάθε προϊόντος ξεχωριστά, παίζει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια, αλλά δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας. Κάπου εδώ, μπαίνει στο παιχνίδι το μολύβι χειλιών που μεταξύ όλων των άλλων «συγκρατεί» το κραγιόν μέσα στην επιφάνεια των χειλιών, ενώ παράλληλα, προστατεύει από τις μουντζούρες.

Κι αν ένα πράγμα πρέπει να προσέχεις ακουμπώντας το μολύβι χειλιών πάνω στα χείλη σου, είναι να δημιουργήσεις ένα όσο το δυνατόν πιο συμμετρικό περίγραμμα. Δεν πρέπει να ξεχνάς πάντα να ακολουθείς το φυσικό σχήμα τους και στo πάνω και στο κάτω χείλος, αποφεύγοντας το υπερβολικό overlipping.

Πώς όμως θα δημιουργήσεις ένα συμμετρικό περίγραμμα αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές; Στο Instagram ανακαλύψαμε το τέλειο κόλπο με το μολύβι χειλιών για να μην ξεφεύγει το κραγιόν από τα χείλη σου. 3 σε 1 μεγάλη διάρκεια, όχι μουντζούρες, συμμετρικό περίγραμμα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει! Πάτα play στο παρακάτω video!