ΜΑΛΛΙΑ

Το μυστικό της Gigi Hadid για λαμπερά μαλλιά είναι πιο απλό απ’ ό,τι φαντάζεσαι

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του διεθνούς jet set, πρόσφατα έβγαλε τη δική της συλλογή  μακιγιάζ (Gigi Hadid X Maybelline New York) και ένα κορίτσι με τέλεια καστανόξανθα μαλλιά.  Κι ενώ θα περίμενε κανείς τα μυστικά ομορφιάς της Gigi Hadid να περιορίζονται σε ακριβά προϊόντα περιποίησης, η ίδια δηλώνει μεγάλη fan του έλαιου καρύδας.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό W, αποκάλυψε τον τρόπο που το χρησιμοποιεί για να κρατάει  τα μαλλιά της λαμπερά και υγιή.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

 «Δεν επιτρέπω να κάνουν τίποτα στα μαλλιά μου. Ο στόχος μου είναι να τα διατηρώ υγιή. Όταν έχω ελέυθερο χρόνο βάζω στα μαλλιά μου λάδι καρύδας και τα πιάνω ψηλά σε ένα κότσο , χωρίς να τα λούσω καθόλου.  Προφανώς, μπορείς -αν θέλεις- να κάνεις μπάνιο, αλλά καλό θα ήταν  να τα έχεις πιασμένα ψηλά, βάζοντάς τους λάδι καρύδας  για περίπου τρεις  μέρες και στη συνέχεια να λουστείς» και συνεχίζει αποκαλύπτοντας  το trick για το σωστό λούσιμο: « Όταν έρθει η ώρα να λουστείς,  βάλε πρώτα σαμπουάν στα μαλλιά σου και έπειτα ρίξε νερό. Μετά βάλε ξανά σαμπουάν και ξέπλυνε.  Κι αυτό γιατί αν βρέξεις τα μαλλιά σου πρώτα με νερό και έπειτα βάλεις σαμπουάν, το λάδι καρύδας δεν θα φύγει  και τα μαλλιά σου θα είναι ακόμη λιπαρά.»

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Θα δοκίμαζες να βάλεις λάδι καρύδας για τρεις μέρες στα μαλλιά σου; Πάντως αν το σκέφτεσαι, τώρα που έχεις άδεια είναι το κατάλληλο timing!

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP