ΜΑΛΛΙΑ

Το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως  η Αθηνά Οικονομάκου έχει τέλεια μαλλιά. Και δεν είναι μόνο η απόχρωση, τις περισσότερες φορές δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη ή το μήκος τους, αλλά και το γεγονός πως δείχνουν πάντα τόσο λαμπερά και υγιή, ακόμη και τώρα, το καλοκαίρι, που η αφυδάτωση καραδοκεί. Πώς τα καταφέρνει;

 

Ως γνήσιο social girl, η Αθηνά αποκάλυψε το μυστικό της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Ένα μυστικό που μοιράζεται τόσο με τη Selena Gomez, όσο και με εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και δεν είναι άλλο από το  νέο Pantene θαυματουργό conditioner 3 λεπτών που έχει τη δύναμη εντατικής φροντίδας σε μορφή καθημερινού conditioner, βοηθώντας παράλληλα στην επανόρθωση της φθοράς έως 3 μηνών σε 3 μόλις λεπτά!

 

Ιδανικό για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, το Pantene Αναδόμηση & Προστασία 3 Minute Miracle, απλώνεται κατά μήκος της τρίχας και βοηθά στην αναδόμηση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Διεισδύει άμεσα στην τρίχα και βοηθά στην περιποίηση των μαλλιών, αφήνοντάς τα δυνατά και υγιή. Παράλληλα, χάρη στη νέα φόρμουλα με τη Smart τεχνολογία δυναμώνει και επανορθώνει τα σημεία φθοράς.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/athinao1konomakou