ΜΠΑΝΙΟ

Το μυστικό για να μετατρέψεις το καθημερινό ντους σε μία απολαυστική τελετουργία

Από πολύ νωρίς, οι γυναίκες στην αρχαία Αίγυπτο και την Ελλάδα κατάλαβαν τη σημασία που είχε το λουτρό όχι μόνο στον καθαρισμό του σώματός τους, αλλά στη γενικότερη αναζωογόνηση και χαλάρωση, χρησιμοποιώντας το ως θεραπευτική τελετουργία. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως σε όλη την ιστορία των μεγάλων αυτοκρατοριών, τα λουτρά κατείχαν εξέχουσα θέση στη γυναικεία τελετουργία ομορφιάς. Οι πρώτοι, μάλιστα, που ανακάλυψαν τα θεραπευτικά οφέλη του ιαματικού νερού ήταν οι Ρωμαίοι, οι οποίοι άρχισαν να προσθέτουν πολύτιμα συστατικά, όπως σπάνια λουλούδια ή εξωτικά φρούτα, για να το αρωματίσουν και να διεγείρουν τις αισθήσεις τους. Αυτά τα φυσικά εκχυλίσματα ηρεμούσαν το πνεύμα και αναζωογονούσαν την επιδερμίδα.

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

Εμπνευσμένη από αυτά τα λουτρά ομορφιάς, η Biotherm αναβιώνει  αυτή τη θεραπευτική παράδοση, μετατρέποντας το καθημερινό ντους ή μπάνιο σε μια στιγμή με πολλά θεραπευτικά οφέλη, μέσω των τριών νέων αρωματικών τελετουργιών της σειράς Bath Therapy για το ντους και το μπάνιο, που μεταξύ άλλων αφήνουν την επιδερμίδα πιο απαλή, λεία και φωτεινή, αναδημιουργώντας στην ουσία, μια θεραπευτική αλχημεία που χαρίζει ευεξία.

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

 

Με άκρως αισθησιακές υφές που προσφέρουν στιγμές γνήσιας θεραπείας, φυσικά συστατικά που εμπλουτίζονται με ένα μοναδικό άρωμα, κάθε σειρά περιλαμβάνει στην ουσία μία τελετουργία τριών βημάτων που ξεκινούν από ένα scrub λείανσης, συνεχίζουν με έναν αφρό καθαρισμού και ολοκληρώνονται με μια κρέμα για βαθιά ενυδάτωση.

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στο Invigorating Blend με Πιπερόριζα & Μέντα για ευεξία που αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και τονωμένη, το Relaxing Blend με Γκότζι Μπέρι & Δεντρολίβανο για χαλάρωση, που ανακουφίζει και ηρεμεί το δέρμα ή το Delighting Blend με Γκρέιπφρουτ & Φασκόμηλο για αναζωογόνηση που αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και καθαρή.

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

 

Χάρη στο θαυματουργό θεραπευτικό Life Plankton™ της Biotherm, που επίσης εμπλουτίζει κάθε σύνθεση, η επιδερμίδα ανανεώνεται κάθε φορά που κάνεις μπάνιο ή ντους, ενώ παράλληλα, κάθε εκχύλισμα επιδρά ευεργετικά και στο πνεύμα μεταφέροντάς το σε κατάσταση αναζωογόνησης, χαλάρωσης και απόλαυσης.

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

 

Plus: Άλλος ένα λόγος που αγαπήσαμε τη νέα σειρά Bath Therapy είναι οι 90% οικολογικά ελεγμένες συνθέσεις. Βιοδιασπώμενες και με φυσικά συστατικά ανακυκλώσιμες συσκευασίες που ελαχιστοποιούν τον αντίκτυπο στο περιβάλλον. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η Biother μένει πιστή στο πρόγραμμα Water Lovers διαφυλάσσοντας τη γαλάζια καρδιά του πλανήτη μας, τους ωκεανούς.