ΝΥΧΙΑ

Το μανικιούρ της Anya Taylor-Joy είναι μία ωδή στο “The Queen’s Gambit”

Instagram/GeorgieEisdell/

Η Δευτέρα ξεκίνησε με υψηλές θερμοκρασίες και με τις λαμπερές εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί των Emmys 2021 να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Σε γενικές γραμμές, το χρώμα και η λάμψη κυριάρχησαν στις εμφανίσεις, αλλά και τα beauty looks των διάσημων κυριών, ενώ σίγουρα μέσα στα beauty highlights δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε το πολύ ιδιαίτερο μανικιούρ της Anya Taylor-Joy.

Κι αυτή τη φορά η ηθοποιός επέλεξε μια δημιουργία Dior Haute Couture για το κόκκινο χαλί, συνδυάζοντας στην ουσία μια ουδέτερη pale yellow απόχρωση με μια πιο bold κίτρινη, ενώ εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το πανωφόρι της αλλά και τα διαμαντένια κοσμήματα Tiffany & Co που ολοκλήρωναν υπέροχα το τελικό look. Οι ίδιες αποχρώσεις πρωταγωνίστησαν και στο μανικιούρ της.

Κι όπως καταλαβαίνεις, δεν θα εντυπωσιαζόμασταν τόσο από το μανικιούρ της ηθοποιού, αν α) δεν ακολουθούσαμε στο Instagram την celebrity nail artist Kim Truong, που το επιμελήθηκε β) δεν το βλέπαμε από τόοοοσο κοντά και γ) δεν ήμασταν από τις φανατικές του “The Queen’s Gambit” και της Beth Harmon (μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix).

Με τη βοήθεια της nail artist, η Anya Taylor-Joy αποφάσισε να  βάψει τα νύχια της στις ίδιες κίτρινες αποχρώσεις- παλ και πιο έντονες- με αυτές του φορέματός της, ενώ την κίνηση ματ την έκανε προσθέτοντας σε μερικά νύχια της λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το σκάκι και το “The Queen’s Gambit”. Μικρά πιόνια, ο βασιλιάς, η βασίλισσα, πύργοι, ίπποι κλπ σχεδιάστηκαν στα νύχια της με το αποτέλεσμα σίγουρα να εντυπωσιάζει τους πιο φανατικούς του nail art αλλά και του σκακιού.

Το μανικιούρ της Anya Taylor-Joy

Να πούμε σ’ αυτό το σημείο, πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Anya Taylor-Joy υιοθετεί ένα μανικιούρ με έμπνευση από το “The Queen’s Gambit”. Με τη βοήθεια της celebrity nail artist Kim Truong είχε κάνει ένα αντίστοιχο μανικιούρ και στις  Χρυσές Σφαίρες 2021.